用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基法小學(油塘) 油塘基法嘉獎站- Part 2
go

油塘基法嘉獎站- Part 2 [複製鏈接]

醒目開學勳章

好不容易來到part 2.

大家努力加油, 測驗拎到好成績 !
   1    0    0    0

支油因為發生意外爛咗

嘩咁快就part II, 時間真係好似倒水咁快!

原帖由 雪文 於 09-10-16 21:00 發表
好不容易來到part 2.

大家努力加油, 測驗拎到好成績 !

大家一起努力溫書呀   

原帖由 sara11 於 09-10-17 09:52 發表

醒目開學勳章

今日成日又無温到書, 我仔而家仲未做完功課

各位早晨!

醒目開學勳章

早晨 !
我自己都去錯part 1留言

我係觀塘鐵皮屋買到件xxxL泳衣, $68.-only.   要明天先拎到俾媽咪, 希望佢啱啦, 唔啱就要換第二個款無咁保守, 有xxxxL碼, $85.-

醒目開學勳章

早晨, sara.  

提提你22號交收, 我諗住去元x食sushi, 食一百送五十.

Kitty,一唔一齊呀 ?

昨日同仔女只是温咗英文, 睇來內容好少, 都唔難應付.

我決定咗報泳天con't 游水啦, 但又會改返星期日, 因7號我哋唔係香港, 如果報咗星期六, 我就會無咗 $240.-
咁唯有又多一期星期日無得去街啦.

原帖由 sara11 於 09-10-19 09:29 發表
各位早晨!

醒目開學勳章

呢到好慢啦, 成日都無人同我傾計.   你算好勤力, 日日上來講早晨

原帖由 sara11 於 09-10-17 09:52 發表

醒目開學勳章

LokLokma  , 咁 22號交收OK嗎, 你放幾點 ?   因我唔可以係藍田留太耐, 仲要返去做功課, 星期五我仔仲有默書.

原帖由 LOKLOK89 於 09-10-16 23:51 發表
支油因為發生意外爛咗

醒目開學勳章

今日星期一我又有烏龍嘢 , 但唔係唔識醒, 係沖去M記以為有買一送一的飽, 點知人哋同我講十一點後才有

我記得22號!不過尋日去左成日街,要今晚先執野!
就係見到個範圍咁少,擔心佢出好多課外,咁就大鑊!
我就星期六捉呀仔溫左個幾鐘之後就俾佢玩!好過無啦!

原帖由 雪文 於 09-10-19 09:36 發表
早晨, sara.  

提提你22號交收, 我諗住去元x食sushi, 食一百送五十.

我決定咗報泳天con't 游水啦, 但又會改返星期日, 因7號我哋唔係香港 ...

我記得22號,今晚要的起心肝執野先!

早晨, sara.  

我決定咗報泳天con't 游水啦, 但又會改返星期日, 因7號我哋唔係香港 ...

醒目開學勳章

sara,  唔急住 22號, 你慢慢都得, 下學期都係放完新年啦.
不過係我個人的性格係咁, 俾嘢人同人哋俾嘢我, 我都想快快手, 唔好阻住地方.
一就你有時間執好再話我听再約期都得.

考試如考大量課外都無計加, 温都無得温.

另e-book你收到未 ?  玩唔玩到呀 ?

原帖由 sara11 於 09-10-19 10:59 發表
我記得22號,今晚要的起心肝執野先!

醒目開學勳章

我佬昨日破天慌咁學人帶飯, 之後仲同我講, 如ok, 佢今日又帶.

我心諗你唔係嘛, 我煮三條友仔簡簡單單都顧唔掂, 仲要煮你帶飯, 整多好多送的WOR, 唔好咁啦

但把口又唔敢咁同佢講

嘩,咁快開到PART 2 呀?
我平日一至四唔出街食架..我女好多功課做.. 你地食啦..同埋我老公而家只有星期4先可以同我地食晚餐咋..
我都未同佢地溫書添..好多野都未溫..慘la
早晨, sara.  

我家有對雙子公主

有咩優惠呀?有咩包一送一呀?
我妹下星期去旅行..你知唔知有咩是必買架,?(韓國)佢話幫我買
原帖由 雪文 於 09-10-19 09:41 發表
今日星期一我又有烏龍嘢 , 但唔係唔識醒, 係沖去M記以為有買一送一的飽, 點知人哋同我講十一點後才有
我家有對雙子公主

點解唔敢同佢講呀?照直講咪得囉~
原帖由 雪文 於 09-10-19 13:08 發表
我佬昨日破天慌咁學人帶飯, 之後仲同我講, 如ok, 佢今日又帶.

我心諗你唔係嘛, 我煮三條友仔簡簡單單都顧唔掂, 仲要煮你帶飯, 整多好多送的WOR, 唔好咁啦

但把口又唔敢咁同佢講 ...
我家有對雙子公主

你地著左boot未呀?
我家有對雙子公主

醒目開學勳章

kitty,叫你妹妹去睇下.

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!0FN1_t6ZBQW6pWtXTq7yts0d2g--/article?mid=194

叫你妹買BB cream囉, 平呢到好多嘛.

同埋保濕精華同眼霜.

原帖由 kitty 於 09-10-19 13:23 發表
有咩優惠呀?有咩包一送一呀?
我妹下星期去旅行..你知唔知有咩是必買架,?(韓國)佢話幫我買  
‹ 上一主題|下一主題