用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心幼稚園 有無人幫襯張太既保姆車 - 又轉司機同保姆 ...
go

有無人幫襯張太既保姆車 - 又轉司機同保姆 [複製鏈接]

我呢條東九龍既保姆車...已經轉過1次司機, 保姆ee 今日都會轉另外一個...聽講青衣線個ee 都會做埋今個月底....

唉...剛呀囡先與保姆ee 建立好關係及信任, 而家由要由零開始....
   0    0    0    0

http://hk.myblog.yahoo.com/cutie-wingnam

原帖由 yamiyami 於 09-9-14 09:48 發表
我呢條東九龍既保姆車...已經轉過1次司機, 保姆ee 今日都會轉另外一個...聽講青衣線個ee 都會做埋今個月底....

唉...剛呀囡先與保姆ee 建立好關係及信任, 而家由要由零開始.... ...

我將會10 月搭張太 AM  ROUTE. 我都知佢地轉了人呀

咁SO FAR 對妳女女影響係唔係真係好大 ???
係安全上 點呀 ???

原帖由 kiteli 於 09-9-14 11:42 發表

我將會10 月搭張太 AM  ROUTE. 我都知佢地轉了人呀

咁SO FAR 對妳女女影響係唔係真係好大 ???
係安全上 點呀 ???

影響都幾大架, 因為佢今年K1, 剛剛自已搭校車番左2日, so far 都ok, 同埋佢都好鐘意個保姆, 尋日話比佢聽轉左人, 佢話唔鐘意新既ee, 未見就已經話唔鐘意..唉..又要花時間同佢傾lor..

http://hk.myblog.yahoo.com/cutie-wingnam

我去年個仔搭過X太的過海車,唔夠一個月就怕怕唔敢再搭。

係咪阿囡呀, 唔係阿仔呀 ?
您地好嗎 ?  阿囡再同您囡囡一班, 好開心.

原帖由 BCMAMY 於 09-9-15 23:35 發表

原帖由 BCMAMY 於 09-9-15 23:35 發表

點解呀? 發生左d 咩事呀? 可唔可以share 一下?

日日遲到,好彩我仔識講原來每天都在xx碼頭轉過海車--可能係原先兩個人搭,後來變咗得我仔一個搭嘅關係。
不過之前嗰個點解搭搭下唔搭(好似見過幾日)就唔知乜原因。

‹ 上一主題|下一主題