用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘宣道小學 2009 P.2A 請進
樓主: MiuMiu68
go

2009 P.2A 請進 [複製鏈接]

回覆 200# rickywg 的文章

rickywg,

The science teacher hasn't returned p.1-3 worksheets.  But she requires the students to bring the Content, Conclusion & Reflection tomorrow.

regards,
Athena

Noted. Thank you very much.

Regards,

Ricky

原帖由 athenak 於 10-3-15 15:21 發表
rickywg,

The science teacher hasn't returned p.1-3 worksheets.  But she requires the students to bring the Content, Conclusion & Reflection tomorrow.

regards,
Athena

SnoopyQueen加盟!

SnoopyQueen,

歡迎你!

各位媽咪:

22/3 要交 Sci WB 呀!

各位大小朋友,

復活節假期開始啦!  祝大家假期愉快!!

假期要預備的功課是否如下呢?
  中文
      <26週> 12-14+對 (14/4 交)
      寫評<五> (12/4 交)     
      <閱>評估一+對 面12/4 交)

數學
      書 p.3-13 (12/4 交)

其他
      Hand in Sci. project draft (21/4 交)
      另 13/4 體育課游泳

未知有否錯漏?!

小兒在學校祟拜那天遺失了自修薄。
多得你在此覆核功課。請問假期之後笫一天是否day 1?
原帖由 MiuMiu68 於 10-3-31 23:41 發表
各位大小朋友,

復活節假期開始啦!  祝大家假期愉快!!

假期要預備的功課是否如下呢?
  中文
       12-14+對 (14/4 交)
      寫評 (12/4 交)     
      評估一+對 面12/4 交)

數學
      書 p.3-13 (12 ...

林嬌嬌,

唔駛客氣! 4月12日係 Day 4. 你要唔要個上課時間表呀? 我可以 email 俾你.

各位你們好, 我是2c班的家長,請問你地班上管樂課的同學仔, 有沒有取錯(2c馮妍綽)的長笛呀? 如有請星期一帶回給她. 謝謝.

(代馮妍綽媽媽問)

原帖由 Tina 於 10-5-2 17:50 發表
各位你們好, 我是2c班的家長,請問你地班上管樂課的同學仔, 有沒有取錯(2c馮妍綽)的長笛呀? 如有請星期一帶回給她. 謝謝.

(代馮妍綽媽媽問)

各位媽媽唔該晒, 已找到了, 謝謝.

點解咁耐沒有人上來發表意見呀?又沒有人post啲功課上來。
‹ 上一主題|下一主題