用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 09-10 K.1B 分亨
go

09-10 K.1B 分亨 [複製鏈接]

Hi all K.1B classmates, my son Lok Lok to say hi to all of u, see u all tomorrow morning.
   0    0    0    0

我囡囡都係K1B, 大家交流下

回覆 2# 樂樂樂 的文章

ching_2008

你囡囡可唔可以講到俾你聽,英文書教到那個英文字呢?  因為開家長會那天,黃老師話英文及中文書每月底要同小朋友一起完成,交回學校。上星期四問仔仔英文字,他又唔係可以好準確講到俾我知.

我都有問過佢teacher有冇教英文, 佢話冇, 我都覺好奇怪
你有冇比仔仔參加星期六的興趣班?

ching_2008

今日收到上學期的學習範疇啦!,唔使再估估吓.

我幫仔仔報了 A2 10:15 -11: 15 的畫班,你有無幫囡囡報名呀?

係呢, 你囡囡叫咩名呀? 我仔仔子樂有時會數同學仔D名,佢係彩虹2組,唔知佢哋私底下係咪已經互相認識?

有呀... 報了9:00
佢係星星組
其實除了係babykingdom大家交流外, 唔知仲有甚麼方法聯繫?

除咗baby-kingdom,上facebook都可以聯絡。

樂樂,
抽唔抽到畫畫班?

樂樂,

仔仔有冇同你們講下學校的事? 晴晴成日講d又唔講d, 真係比佢激c

Ching_2008

仔仔抽到畫畫班, 係10:15個班.  咁你囡囡抽唔抽到呀?

睇仔仔過去一個月的表現,都好鍾意返學,見到佢開心,我都放心好多!  放學返嚟,仲時時數今日識到邊個同學仔. 有時又會數今天學校有咩玩.  好似上星期中秋節,話有得試做月餅Tim!

你囡囡OK嗎?

helloo!
我都有幫仔仔報畫班呀,但抽唔到,只抽到跆拳道,點知佢今日話唔鍾意上

原帖由 樂樂樂 於 09-10-7 22:44 發表
Ching_2008

仔仔抽到畫畫班, 係10:15個班.  咁你囡囡抽唔抽到呀?

睇仔仔過去一個月的表現,都好鍾意返學,見到佢開心,我都放心好多!  放學返嚟,仲時時數今日識到邊個同學仔. 有時又會數今天學校有咩玩.  好似上星期 ...

jackjackb

我囡囡都係上跆拳道, 又冇講唔鐘意..
佢都係抽唔到畫畫班
如果今期抽唔到, 咁下期報會唔會chance少D?

樂樂,
抽唔到畫畫, 只係抽到跆拳道...
希望下期抽到啦

Hello all, my girl is also in K.1B.  She's in the same group as 晴晴 (Star 1), am I correct?  She said 晴晴 now had a very happy school life!  I remember she's quite moody on the first day at school.  By the way, my girl is 'Heng Yee' (I can't type Chinese) sitting next to Nam Nam.

Let me check out Lok Lok with my girl.  She said there are 3 K.1B classmates in 10:15 a.m. painting class.

Keep in touch.

Hi Jen2008

仔仔樂樂係彩虹2組.佢都話有三位K.1B同學仔一起學畫畫,唔知星期六有無機會撞到呢?

Jen2008

係呀... 囡囡係叫晴晴, 我問過晴晴佢哋係一齊坐架(星星1組), 晴晴仲話我知杏兒(唔知有冇寫錯你囡囡中文名 )係長頭髮, 好開心又結識到同班媽咪
lamlam同晴晴都係一齊上跆拳道架

樂樂&Jen2008

晴晴都係返10:15的跆拳道, 有冇興趣大家早點返到學校一齊玩先上堂?

ching_2008

星期六樂樂因為有K.2同學仔Daddy車返學,所以不能提早回學校,不如改放學見呀?

Wow! Nice to meet all of you!  Heng Yee said Ching Ching and her are good friends.  While for Nam Nam, they would play together before class starts.  I am very glad my girl stays well with her friends.

I don't know much about her school life and I'm not the type to ask teachers what's happening every other day.  But one thing I know, Nam Nam smashed Heng Yee's mini moon cake with his hands and Ms Wong made a new one for her!  Do check out with Nam Nam and show off with this piece of information.

By the way, they had a new classmate Ariel Wong(Rainbow 2) who was from K.1G. Could you check with your kids whether the information is correct?

As for 10:15 a.m. painting class, Hin Hin, Lok Lok, Fei Fei and Heng Yee are in the same class.  Heng Yee said she sat very far from her classmates.  Maybe next time (31/10) we can arrive a bit early and see if we can meet outside the classroom. :)

‹ 上一主題|下一主題