用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 囡囡升小一,學奧數好定珠心算好?
樓主: Chin-Chin
go

囡囡升小一,學奧數好定珠心算好? [複製鏈接]

醒目開學勳章

原帖由 doctor0419 於 09-11-15 22:28 發表
好似收唔到你既pm, 新界西即係邊區丫, 沙田? 元朗? 因為我真係唔太清楚.

唉吔, 我再pm 多一次.
新界西, 即係元朗, 屯門果d~
有無好o既珠心算班架??

想請教一下, e.g K2學珠心算, 學到小一學完, 但格左2-3年唔學, 會唔會唔記得晒呢?

原帖由 Queenie_0012 於 09-11-18 09:39 發表

唉吔, 我再pm 多一次.
新界西, 即係元朗, 屯門果d~
有無好o既珠心算班架??

原帖由 yswong 於 09-8-28 09:04 發表
My son is now studying P2 and his 四則混算 is not strong enough. As he learned 珠心算 in China for almost 2 years, I think he needs to continue and keep up with it. Could you please recommend any good ...

They have centers in Mongkok and Aberdeen.  My son is now studying at their Mongkok center.

http://www.hkcac.org/
‹ 上一主題|下一主題