用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 藍田邊間補習社好?
go

藍田邊間補習社好? [複製鏈接]

最緊要安全,口碑好,小朋友9月升小一
因為返工關係,想搵人教佢做功課,放工接返,邊間好?
最好唔好商場果d,因為成日都見補習社d細路係商場度玩,商場d洗手間又濕又污糟,我果個咁細驚佢會跣倒
有無人有好介紹?最好有埋價錢
thanks
   0    0    0    0

我的情況一樣,我都想知道藍田哪間補習社好,有否一些住家式補習可以介紹?

我知啟田大廈有間住家式都幾好,一來私人住宅,個洗手間係獨立既,點都安全同乾淨過商場果d,二來師資係大學生,不過就細咗d,但安全最緊要
我想睇下有無人再有好介紹,如果唔係我到時都係決定去果間
原帖由 mtkdc 於 09-7-6 19:55 發表
我的情況一樣,我都想知道藍田哪間補習社好,有否一些住家式補習可以介紹?

回覆 3# ^曾小姐^ 的文章

謝謝回應!
那間補習社叫什麼名字?是否有個「樂」字?
收費合理嗎?

唔係樂x,叫藝x,有教跳芭蕾舞果間
價錢都算ok,比商場補習社貴少少,但勝在安全,樓下大閘要密碼先可以開到
我唔係好記得而家實際要幾錢,我聽日去拎張單張再睇下先
原帖由 mtkdc 於 09-7-6 22:15 發表
謝謝回應!
那間補習社叫什麼名字?是否有個「樂」字?
收費合理嗎?

原帖由 ^曾小姐^ 於 09-7-6 22:37 發表
價錢都算ok,比商場補習社貴少少,但勝在安全,樓下大閘要密碼先可以開到
我唔係好記得而家實際要幾錢,我聽日去拎張單張再睇下先 ...
sorry!我都想知.....之前聽過人講....但實際唔知....可否也給予我資料,if you have....tks!

好呀,等我拎到單張後再pm你地實際資料,因為我唔想post係度,俾我話我賣廣告
你地果d係咪都係升小一呀?如果係,我地可以集體一齊報,睇下可唔可以佢叫地齋補我地d小朋友,我希望同一級一齊補會好d(發夢中)

回覆 7# ^曾小姐^ 的文章

你的建議很好,不知你孩子會讀哪間小學呢?請你可否pm那間補習社的資料給我?謝!

原帖由 ^曾小姐^ 於 09-7-6 22:37 發表
我唔係好記得而家實際要幾錢,我聽日去拎張單張再睇下先 ...

前兩天幫囝囝清理書櫃都見到張傳單.
不過唔知好唔好, 同理開學初期想試下唔去補習社(睇下佢自己攪唔攪得掂). 你打算幾時報名?

千其........唔好去學xx室呀,會打小朋友架!!

我果個讀舊李兆強
sorry呀,我今日唔見派傳單那位姨姨,可能佢只派星期六,我聽日再睇下見唔見到佢先,或者我直接去那補習社問問,但要等我得閒先,但保証應該今個星期內辦妥
原帖由 mtkdc 於 09-7-7 16:45 發表
你的建議很好,不知你孩子會讀哪間小學呢?請你可否pm那間補習社的資料給我?謝!

我都係諗住開咗學睇下我有無時間舞得掂佢,唔得就即刻報名
原帖由 HIN2003 於 09-7-7 16:56 發表

前兩天幫囝囝清理書櫃都見到張傳單.
不過唔知好唔好, 同理開學初期想試下唔去補習社(睇下佢自己攪唔攪得掂). 你打算幾時報名?

唔好意思,我諗極都唔係好知係邊間,近邊度架?
thanks
原帖由 FITTI 於 09-7-7 21:17 發表
千其........唔好去學xx室呀,會打小朋友架!!

各位,唔好意思,我拎到單張睇喇,但係只係for暑期課程,未有平時放學補習既資料,我遲下再睇下有無,如果有,就第一時間通知你地,thanks

原帖由 ^曾小姐^ 於 09-7-11 23:45 發表
各位,唔好意思,我拎到單張睇喇,但係只係for暑期課程,未有平時放學補習既資料,我遲下再睇下有無,如果有,就第一時間通知你地,thanks
唔緊要喇.....遲d先.....tks!
‹ 上一主題|下一主題