用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 If not registered, OK?
go

If not registered, OK? [複製鏈接]

Dear all Mama & Baba,
I moved from Net 11 to Net 31, the Education Bureau re-arrange a school in Net 31 for my daughter : TWGHS Lo Yu Chik Pri.Sch. . I don't like this school. If I don't registered, is it OK?

Please advice.
Mrs. Worrying
   0    0    0    0

oh, so what is the original school that you got?  Can u take the original one? You might call the Educaiton Bureau for the rule. T: 2832 7610

原帖由 kannischeng 於 09-6-23 17:55 發表
Dear all Mama & Baba,
I moved from Net 11 to Net 31, the Education Bureau re-arrange a school in Net 31 for my daughter : TWGHS Lo Yu Chik Pri.Sch. . I don't like this school. If I don't registered, i ...

叩門和有沒有到所派學校註冊沒有關係,照叩可也。

原帖由 rleung 於 09-6-23 18:03 發表
沒去註冊即當放棄學位.亦即放棄所有官校及津貼的學位.
除非已有私校墊底.....否則連叩門資格都無.

醒目開學勳章

原帖由 rleung 於 09-6-23 18:03 發表
沒去註冊即當放棄學位.亦即放棄所有官校及津貼的學位.
除非已有私校墊底.....否則連叩門資格都無.

無去註冊只係當放棄果間學校嘅學位 , 並唔代表所有學校嘅學位, 只要有張註冊証喺手而有其他學校收你, 你都可以攞張註冊証去註冊的

無錯,無錯.
無去註冊只係當放棄果間學校嘅學位 , 並唔代表放棄所有津校嘅學位.
我都打電話去教育局問過.

原帖由 garfield_pooh 於 09-6-23 22:55 發表

無去註冊只係當放棄果間學校嘅學位 , 並唔代表所有學校嘅學位, 只要有張註冊証喺手而有其他學校收你, 你都可以攞張註冊証去註冊的

如無私校打底,就梗係註左冊先啦!否則要聯絡教局安排一些仍有學額的學校給你,但可能不是原本校網的。

但絕對不會影响叩門的資格。

原帖由 rleung 於 09-6-24 17:47 發表
咁原先派既學位唔要(唔註冊).....咁叩門又唔成功會點呢?

醒目開學勳章

原帖由 rleung 於 09-6-24 17:47 發表
OH原來如此.

咁原先派既學位唔要(唔註冊).....咁叩門又唔成功會點呢?

所以要好肯定有學校 backup 囉, 最懷嘅打算咪走去敎育處同佢哋講, 咁佢哋就會幫你安排, 咁緊係無得揀啦 !!!

It's doesn't matter, I got the same case, same net and same school.  You can go to any aided school "Knock Door".
‹ 上一主題|下一主題