用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 jolly kingdom - Phonics (有85折, 有興趣一齊參加嗎?) ...
go

jolly kingdom - Phonics (有85折, 有興趣一齊參加嗎?)

現在沙田開咗分校, 我想搵多3位媽咪JOIN埋一齊, 集齊4個就可有85折,請問有冇媽咪有興趣呀,
我之前都喺元朗讀緊, 我都係呢個月開始停咗, 因為實在太遠喇, 我住喺大埔,我覺得阿囝讀得好好, 所以我好想繼續比佢讀, 但因為路程關係, 所以才擱置.
我問過CENTRE嗰邊, 佢哋話就算喺其他CENTRE讀都可享有85折, 你哋有興趣就PM我啦, 或者打電話給我:

我都住沙田, 請pm給我資料, thx~

我的小朋友k2, 是不是要差不多年紀的?

各位媽咪,

我而家仲欠兩位, 若有興趣便pm我或打電話給我都可以呀.

原帖由 leeyin 於 09-5-21 23:35 發表
我的小朋友k2, 是不是要差不多年紀的?

王國長老

請將價錢列出, 謝謝合作.

還有請勿再版面公開自己電話號碼, 聯絡方式可以pm或email.

我都有興趣, PM 我

我有興趣, PM me

我會報名, 可以加埋我嗎? 我打咗去問, 原來係一齊報名就得ga la, 唔駛同一班, 甚至唔駛同一個center, 只係一齊報名就ok喇, 所以你唔介意我係在旺角center上堂ma? 我已pm你我的手提, please call me back.

現在還欠一位媽咪, 有興趣就聯絡我啦.
沙田學費: $720 X 15% = $663
我打算約埋今個星期六一齊報名呀.

原帖由 Sheepy 於 09-5-26 14:40 發表
我會報名, 可以加埋我嗎? 我打咗去問, 原來係一齊報名就得ga la, 唔駛同一班, 甚至唔駛同一個center, 只係一齊報名就ok喇, 所以你唔介意我係在旺角center上堂ma? 我已pm你我的手提, please call me back. ...

我都想幫仔仔報名, 預埋我.
我call左你, 但無人接聽, 已留言, 請回覆

原帖由 joeyeddie 於 09-5-26 16:00 發表
現在還欠一位媽咪, 有興趣就聯絡我啦.
沙田學費: $720 X 15% = $663
我打算約埋今個星期六一齊報名呀.

Please check PM, thanks.

原帖由 BlazeSoL 於 09-5-27 13:37 發表
我都想幫仔仔報名, 預埋我.
我call左你, 但無人接聽, 已留言, 請回覆

醒目開學勳章

可唔可以預埋我

我已經 book 左 6/6 聽講座及評估

我已落左訂, 但想JOIN 埋85折
如果你地去報名, PLS JOIN埋我啦.
THANKS!

原帖由 Oscar媽 於 09-5-29 11:08 發表
可唔可以預埋我

我已經 book 左 6/6 聽講座及評估