用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人已成功由PM轉AM CLASS?
go

有無人已成功由PM轉AM CLASS? [複製鏈接]

有無人已成功由PM轉AM CLASS?
我個間好搞笑,我交正式學費個日...個校長話"都有D人無來交...",所以,都有D位。後來,之後,我日日打去問...他們就話要再等下看看D人會不會來交。(但信寫得好清楚...遲交者當放棄學位論),再過幾日,竟然又話D人又已經交晒啦!不過,妳個仔都排WAITING 好前。我心想"排第一都無用啦!根本都無心比個位我。"
令我最失望既就係,老公有個同事就話細佬個仔其他學校加呢間IN吾OK,所以,就在這個星期臨時找他教會既牧師介紹,OK左。(仲要原來他的兒子當年因IN既表現不好,也是由牧師介紹的)
唉!原來D所謂教會學校都係如此。怪就怪自己吾識人!

0    0    0    0

d教會學校先係咁呀,我識有幾個朋友都係牧師幫手入到嫁!
原帖由 hyto 於 09-5-10 08:19 發表
有無人已成功由PM轉AM CLASS?
我個間好搞笑,我交正式學費個日...個校長話"都有D人無來交...",所以,都有D位。後來,之後,我日日打去問...他們就話要再等下看看D人會不會來交。(但信寫得好清楚...遲交者當放棄學位論),再過幾 ...

原帖由 HebeMama630 於 09-5-11 14:52 發表
d教會學校先係咁呀,我識有幾個朋友都係牧師幫手入到嫁!

唉!真系處事不公!

請問有無由pm轉am既信呀???
‹ 上一主題|下一主題