用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 維多利亞PN小組課本
go

維多利亞PN小組課本 [複製鏈接]

各位MAMI,
想問有無子女讀過或讀緊維記PN, 想問下以下既書係咩出版社?可唔可以自己買唔經學校訂?因為呢個星期六要回覆要唔要學校訂。
1. 我的書1 My Book 1
2. 我的書2 My Book 2
3. 概念遊戲書 Concept Book
4. 情緒小書 All About Emotion Book
5. 兒歌遊戲(附送歌譜及CD) Songs Games(includes Songs book & CD)
全部都係孩之傑出版社,呢間係咩出版社, 有無INFO可以提?
唔該!
   0    0    0    0

點解呢?係咪用唔著?同埋如果真的要買, 自己買得唔得呢?
唔該!

原帖由 wootaitai 於 09-5-4 10:01 發表
Not necessary to buy these things at all..

BeBeKan

維記話套課本可以唔買, 佢地響學校係用第二套教材,
我地買呢套教材可以響屋企同小朋友溫習

原帖由 BeBeKan 於 09-5-4 10:16 發表
點解呢?係咪用唔著?同埋如果真的要買, 自己買得唔得呢?
唔該!

明白,唔該哂!

原帖由 melaniec 於 09-5-5 11:05 發表
BeBeKan

維記話套課本可以唔買, 佢地響學校係用第二套教材,
我地買呢套教材可以響屋企同小朋友溫習

‹ 上一主題|下一主題