用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 Super E-kids親子學習教材好用嗎
go

Super E-kids親子學習教材好用嗎 [複製鏈接]

Super E-kids親子學習教材好用嗎

如題

Re: Super E-kids親子學習教材好用嗎

recently I bought some Montessori English programmes for my Baby, It's very good & attractive, u can PM me if u feel interest.  

Re: Hurrxy English + Story Bxxm Bxxm  
大家唔好相信這個Fatpiggy講, 佢就係ED UK8 KXds 公司的羅小姐, 你地可以Click 入佢email 地址看看是 [email protected]便知, 即羅x娟小姐, 佢一定係自己讚自己係好呢, 並且她在其他topic 假扮家長, 向媽媽推介Montessori教材, 叫人有興趣pm問佢, 唔係呢間公司sale??就其呢. 你地可以入去 看看, 大家千其唔好上當.

我只不過問下有無好sale介紹, 就比人話係呢間公司sale, 真慘!不過都好過有d人假扮家長行騙.

:-? :-P :-P

醒目開學勳章

我剛買了一套super E-Kids GLOBAL START, 未知是否好用, 咁
Latte, 又名臭Te或臭喵.

veronna ,

你小朋友同左2wk, 效果如何是否值得推薦?
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)
‹ 上一主題|下一主題