用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 求救:明天開學,仲未買齊書
go

求救:明天開學,仲未買齊書

小朋友明天開學,但仲未買齊書,揾左好多間書局都無,係亞馬遜網見到有,但未試過在呢個網買書,價錢以英鎊計,又唔知要幾耐先收到,而且郵費都唔平,想請大家幫幫忙,知唔知道係香港邊度可以買到呢本書?唔該晒!
Focus of spellng:Spelling introductory ( Collins)

http://jointus.com.hk/bookstore/hongkong.html

你打電話問下以上 D 書局有冇先啦!  香港應該有得買嫁!

原帖由 purplem722 於 09-2-3 20:51 發表
小朋友明天開學,但仲未買齊書,揾左好多間書局都無,係亞馬遜網見到有,但未試過在呢個網買書,價錢以英鎊計,又唔知要幾耐先收到,而且郵費都唔平,想請大家幫幫忙,知唔知道係香港邊度可以買到呢本書?唔該晒!
Focus of spellng:Spelli ...

原帖由 gordon12 於 09-2-3 21:57 發表
http://jointus.com.hk/bookstore/hongkong.html

你打電話問下以上 D 書局有冇先啦!  香港應該有得買嫁!

唔該晒
我明天試下

是 Collin 的 Focus on ....系列嗎?
swindon & hong kong book centre 會有.

原帖由 purplem722 於 09-2-3 20:51 發表
Focus of spellng:Spelli ...