用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 ER321, 請問是味想洗版呵, 點解度度都見到你個名? ...
go

ER321, 請問是味想洗版呵, 點解度度都見到你個名?

元朗一月升學講座
學生學習及升學發展委員會 主辦
二零零九年一月十日(星期六)
時間:下午二時至下午四時 (升小一講座)
時間:下午四時至下午六時 (升中一講座)
地點:天水圍天耀村天耀社區中心
查詢電話:3153 2448
網址:www.sedhk.org

內容:
講解 小一 / 中一 入學統籌法
各校特色、入學及面試要求
從各校老師的角度看小學升學面試及考試要點及技考
考試技考及學童面對考試及面試的心理狀
名師傳授考試溫習及管教秘技

發生什麼事 ????????

佢想搵生意, 不過好煩, 唔該唔好咁煩.

原帖由 ononprincess 於 08-11-30 11:24 發表
發生什麼事 ????????

唔淨止呢度有,連"自由報料"都有
只不過唔同名log in

利益追查法:check check  邊位名師主講

"考試技考及學童面對考試及面試的心理狀 and 名師傳授考試溫習及管教秘技"

便可知谁是此"熱心人"。

原帖由 goodmama2003 於 08-11-30 11:09 發表

i want to know it too.  what's going on????????

佢話有一仔一女明年升小學,究竟是有龍鳳胎定亂作做生意,全都是ER321問,CRIS回答,好煩,玩版似的。
原帖由 goodmama2003 於 08-11-30 11:09 發表

ER321, you have already made a nuisance of yourself by posting the same information on so many pages.  
Your information may be useful to someone. You should just need to post your information under ONE and ONLY ONE topic, with consideration to other participants on this  sharing platform. If someone does the same, what 'll you feel?

原帖由 chfong 於 08-11-30 18:37 發表
佢話有一仔一女明年升小學,究竟是有龍鳳胎定亂作做生意,全都是ER321問,CRIS回答,好煩,玩版似的。

係喎問問題一個人實有CRIS回答.

原帖由 LOKLOK89 於 08-11-30 18:50 發表
係喎問問題一個人實有CRIS回答.

原帖由 chfong 於 08-11-30 18:37 發表

:;pppp: :;pppp: :;pppp:

令人反感,左住啲有需要嘅人!:;pppp:

到他們的網站看了一下,這是一個非謀利組織搞的免費講座。講者是狄志遠(該會主席)、張文光和地區小學升學主任。本應是堂堂正正的活動,但宣傳手法就有點那個了。

So annoying

去到第二版就知咩事.  真係火都嚟呀!
如果有人去嗰個講座, 唔該向大會反映吓呢D宣傳手法好可恥, 低裝, 非牟利都係咁話.

好煩呀佢地!!

我都唔明點解版版都係佢,奇怪?