用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 09/10蘇淅幼兒班入嚟傾啦
樓主: leungwaimin
go

09/10蘇淅幼兒班入嚟傾啦 [複製鏈接]

重有一樣野, 一定要提大家

如果諗住楂車或者搭的士上去, 真係要早少少, 因為果條街真係好煩, 兩邊泊滿車, 加埋上蘇浙d私家車同埋的士, 塞到人都癲, 我走果時直頭塞到行唔到, 最後有警車黎趕車先通返條路

同埋楂車去既, 最好唔好泊街, 因為可能會有人報警, 面一面試抄牌就唔抵啦

其實果度有個10蚊爛地停車場, 不過好少位同好難泊

did anyone know why so many parents want to get the 樂基 apply form??

1) 有家長miss左1/11個日取表;或
2) 有人想取表攞去"炒"

原帖由 leungwaimin 於 08-11-4 15:43 發表
did anyone know why so many parents want to get the 樂基 apply form??

沉晒 想問下有冇家長係媽媽自己帶小朋友in,而daddy唔去呢?

這個星期六要去interview了﹐9點的﹐請問幾點去到比較不容易等很久的。我準備選普通話考試.

另外問一下﹐如果考上N1﹐到下年K1是直升的嗎﹖

還有09年的收多少人啊﹖聽講有800多個人申請。

我地聽日in, 請問你地同daddy著咩衫? 要著老西嗎? 洗唔洗等好耐?

請問你地見成點呀...係咪好多人爭位呀
‹ 上一主題|下一主題