用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心幼稚園 2008-2009 SH NCC PM 同學
樓主: May_Wai
go

2008-2009 SH NCC PM 同學 [複製鏈接]

係呀, 佢真係認得我架!  好叻呀!   我每日都問我女, 今日邊個家長去觀課呀?  佢一時答我, 一時唔答我... 激c...

原帖由 dobeedoraemon 於 09-5-17 05:05 發表
係呀! 呀囡都有提過小小. 佢果日話---我拖CLY媽咪   , 咁我問佢係, 講黎聽吓.......點知佢唔採我就走.   我又無唸過呀女會認得你
我地果D 豆巳經放返課室佢地寫記錄好得意 ...

原來isis_mama係facebook整左我地呢班既group呀, 大家快d去睇睇啦, 有好多相架....

今天呀囡一回家就跑來說:  我係LKB
有沒有媽咪相同

Isis都係LKB呀, 太好喇, 終於搵到個同學仔同班喇!

噢, 昕昕LKA呀!  我識個朋友仔又係去左LKB呀!!  到時都仲可以繼續聯絡, GOOD!

KIRA, 您阿女去左邊班呀?

原帖由 dobeedoraemon 於 09-6-3 19:56 發表
今天呀囡一回家就跑來說:  我係LKB
有沒有媽咪相同

My daugther's also LKBpm. NCDpm now

呀囡今日無啦啦話記得你, 我問佢係咪認得你, 佢又唔踩我

dobeedoraemon, 您係咪同我講呀?  我都無上去學校?  又認到我, 咁叻叻!  您阿女好得意架... 下次有機會, 再玩過呀!

原帖由 dobeedoraemon 於 09-6-6 23:20 發表
呀囡今日無啦啦話記得你, 我問佢係咪認得你, 佢又唔踩我

LKB pm next year

Hi I am stephanie's mum

Stephanie will join LKB Pm next year, now she is in ncdpm, may I ask who will join in this class??

Hope to see you in LKB!!

Hello Mei Wai,
    您係咪同我講呀?  我都無上去學校?  又認到我, 咁叻叻!  您阿女好得意架... 下次有機會, 再玩過呀!

係呀, 我係講你, 因為我打字唔叻, 所以時時眷得就省
今天我問囡....你記得邊個媽咪?  佢說你, 然後說你呀囡病了, 跟住 不理我

在這裡好似暫時都有LKB的 媽咪

dobeedoraemon,

係呀, 我女病左, 醫生比左3日假佢, 咪放足佢囉... 今日又有d咳, 咪又唔返囉... 但今日影相呀, 比左錢, 都唔知點算...

您有無facebook?  可以講野free d....
唉, 阿女最熟既同學仔, 去左B班既有您同 ISIS... 上到LK班, 唔見您地, 唔知佢會點呢?

原帖由 dobeedoraemon 於 09-6-10 21:38 發表
Hello Mei Wai,
    您係咪同我講呀?  我都無上去學校?  又認到我, 咁叻叻!  您阿女好得意架... 下次有機會, 再玩過呀!

係呀, 我係講你, 因為我打字唔叻, 所以時時眷得就省
今天我問囡....你記得邊個 ...

Hi May Wai,
   I have less to open face b00k and may be you can email to me. Of course, I am not  check email  every day.
‹ 上一主題|下一主題