用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問有沒有灣仔St.Francis的家長?
go

請問有沒有灣仔St.Francis的家長? [複製鏈接]

請問有沒有灣仔St.Francis的家長?

My daughter was asked to attend an interview on Wednesday, would appreciate some hints and ideas
regarding this school! Please comment,thanks.

Re: 請問有沒有灣仔St.Francis的家長?

我個女而家讀梗P.1,不過舊年第一輪已經收咗。所以並冇interview。
但我覺得St. Franics啲競爭並唔係咁激烈,而老師都算唔錯。

Hi bb2001,
Thank for your advice.
請問功課多嗎?有沒有壓力?你個小朋友返學開心嗎?

我個女又是在星期三interview, 那女士話不用考試, 只想見下我女!
我都想知每天有多少項功課和深不深, 考試測驗多不多 ? 請提供資料 !

上學期每天有3-4項, 唔係好深.
下學期每天有4-6項, 會有的辛苦.因為寫字較多.
‹ 上一主題|下一主題