用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 培基小學 在培基校午膳的情況
go

在培基校午膳的情況 [複製鏈接]

想問小朋友在培基校午膳的情況,訂飯服務及質素可以嗎?費用多少?如自已送飯,時間如何?
   0    0    0    0

這兩年的飯餐供應兩個女都唔鍾意,要自己帶飯.如果訂飯,大概$14.5一餐.不過,請留意飯單的d餐是雜糧餐 ,要自己決定比唔比佢食.個人認為似下午茶餐多過似午餐,可能要迎合客人(學生)口味 .

另外,可以揀家人送飯(夠鐘送到校門口,校工送上課室)

Homosapien

Thank you for your info.

如果首個月訂飯,之後不訂飯,可以随時更改嗎?
上校車已經早,再弄飯,做呀媽的我真辛苦;因為我要上午返工。

可隨時轉帶飯/送飯或訂飯,但訂飯的話必需整個月訂,我都是帶飯/送飯/訂飯輪流轉下.

原文章由 csjlo 於 08-6-29 23:44 發表
Homosapien

Thank you for your info.

如果首個月訂飯,之後不訂飯,可以随時更改嗎?
上校車已經早,再弄飯,做呀媽的我真辛苦;因為我要上午返工。 ...

Thank you for your updates.  I will use your method as well.  有時訂飯,有時帶飯,試吓呀女的反應

原文章由 122510 於 08-6-30 15:29 發表
可隨時轉帶飯/送飯或訂飯,但訂飯的話必需整個月訂,我都是帶飯/送飯/訂飯輪流轉下.

122510,
咁請問是否要俾足一個月飯錢,自己帶飯的話,就逐日打電話去取消訂餐呢?謝謝!

原文章由 恩禧媽 於 08-6-30 21:33 發表

122510,
咁請問是否要俾足一個月飯錢,自己帶飯的話,就逐日打電話去取消訂餐呢?謝謝!

如果成日都打去取消咪好煩,我諗佢意思係一個月
轉一次.

醒目開學勳章 王國長老

請病或事假才可以取消,
飯商會向學校跟進。

[ 本文章最後由 ZZdaphne 於 08-7-9 14:06 編輯 ]

原文章由 ZZdaphne 於 08-7-9 14:05 發表

請病或事假才可以取消,
飯商會向學校跟進。

ZZdaphne,
明白啦!thanks!~~
‹ 上一主題|下一主題