用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Kwik maths 找 partner
go

Kwik maths 找 partner [複製鏈接]

醒目開學勳章

急: 自組班欠一位小朋友 (7月上課)

荃灣區上課, 逄星期3, 5, 日, 由加法開始,  interested pls pm me!

p.s. 星期3, 5 時間待定, 星期日係上午, 我要明天confirm導師!  
   0    0    0    0

醒目開學勳章

我有興趣呀,想問你地小朋友幾歲?我大女6歲9月升小一ok嗎?荃灣邊度上呢?時間價錢係點,一星期3堂上幾耐?請pm我~thx~
�         �\ ▕ �__�� � � ︱ ▕ ��  ◥██◤╲ | /         \ 你好 ,你好 ︳ ��� ��� ▕ 我好希望同你朋友, ︳ ︳ ● ●   ︳ ▕ ┼  ��� ���  ┼不知道你是否願意同我 \�   ●   �/ 做朋友呢 ‾╲�  •  ��‾ ?─◤‾‾‾�◥◤\ (  ︳      /﹀﹀\◢█ (____︳ ▕ � ▕ .•. █◤    \︿︿/ ︺︺︺�●�

醒目開學勳章

重有係幾多人為之一組呢?一堂上幾多mins?
thx~
�         �\ ▕ �__�� � � ︱ ▕ ��  ◥██◤╲ | /         \ 你好 ,你好 ︳ ��� ��� ▕ 我好希望同你朋友, ︳ ︳ ● ●   ︳ ▕ ┼  ��� ���  ┼不知道你是否願意同我 \�   ●   �/ 做朋友呢 ‾╲�  •  ��‾ ?─◤‾‾‾�◥◤\ (  ︳      /﹀﹀\◢█ (____︳ ▕ � ▕ .•. █◤    \︿︿/ ︺︺︺�●�

醒目開學勳章

回覆 #1 oilamyoyo 的文章

pls check pm!!!

醒目開學勳章

up!!!!!
‹ 上一主題|下一主題