用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 就黎放榜啦!好心急啊!
go

就黎放榜啦!好心急啊! [複製鏈接]

唔知有冇人好似我咁好心急咁等緊子女小一入學申請放榜呢?

願大家的小朋友也能入讀最合適他們的小學,有個美好的小學學習時光!
   0    0    0    0
"我們愛,因為神先愛我們。"

Good luck!!希望可以入到心儀的學校!

謝謝您的祝福! 盼望如您所說囝囝入到心儀的學校及最適合他的學校!

原文章由 Ruby_Lau 於 07-11-22 23:41 硐表
Good luck!!希望可以入到心儀的學校!

上年呢個時候我都等緊放榜,不過我只得15分所以一早打定輸數,亦都無同爺爺/麻麻/囝囝提過邊日放榜!點知幸運之神既眷顧,竟然1st round 收左呀仔!(可能因為唔係名校機會大d)所以我都希望你同我一樣咁好彩,唔駛擔心啦!費事影響到小朋友,祝你一順利!我地響度等你好消息!

原文章由 HelloKitty* 於 07-11-21 23:17 硐表
唔知有冇人好似我咁好心急咁等緊子女小一入學申請放榜呢?

願大家的小朋友也能入讀最合適他們的小學,有個美好的小學學習時光!

希望大家都good luck !!!!

原文章由 HelloKitty* 於 07-11-23 12:25 硐表
謝謝您的祝福! 盼望如您所說囝囝入到心儀的學校及最適合他的學校!

其實,我都無咩同囝囝講放榜的事,所以他也不會緊張。全屋呢講可能係我最緊張,因為爸爸唔得閒理呢d嘢! 佢太忙了,所以子女的教育事宜都係由我負責。

希望如您所講,我囝囝能中榜啦!謝謝您的鼓勵及祝福!

原文章由 sara11 於 07-11-23 12:26 硐表
上年呢個時候我都等緊放榜,不過我只得15分所以一早打定輸數,亦都無同爺爺/麻麻/囝囝提過邊日放榜!點知幸運之神既眷顧,竟然1st round 收左呀仔!(可能因為唔係名校機會大d)所以我都希望你同我一樣咁好彩,唔駛擔心啦!費事影響 ...

大家咁話! 希望唔使入第二輪啦!否則,又要苦惱及擔心。

謝謝您!

原文章由 情情媽咪 於 07-11-23 12:31 硐表
希望大家都good luck !!!!

我就一點都不緊張啦!因為是SURE WIN嘛!弟弟將會順理成章地進入姊姊就讀的學校。雖然該學校不是甚麼超級名校,但我都一直很欣賞它在各方面的卓越表現。

感謝主! 我囝囝已成功取得學位!多謝各位的支持及鼓勵!

原文章由 navigator 於 07-11-25 09:57 硐表
我就一點都不緊張啦!因為是SURE WIN嘛!弟弟將會順理成章地進入姊姊就讀的學校。雖然該學校不是甚麼超級名校,但我都一直很欣賞它在各方面的卓越表現。 ...

原文章由 HelloKitty* 於 07-11-26 20:43 硐表
感謝主! 我囝囝已成功取得學位!多謝各位的支持及鼓勵!

恭喜你! 唔使再擔心咁多啦!
‹ 上一主題|下一主題