用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人已submit application to christ church, let's s ...
go

有冇人已submit application to christ church, let's share [複製鏈接]

有冇人已submit application to christ church, let's share
   0    0    0    0
[url=http://[/url]

我交咗form, 不過阿仔依家(今日)返學仲喊緊, 所以我估面試果日, 都係.... (凍過水)! 不過作為一次挑戰, 我哋會試吓咯!  取表及交表日都收到不少面試班傳單, 好誘惑, 好似參加了就會成功咁, 不過最後我都丟晒d單張, 阿仔的表現又豈會是面試班能改變呢!

小道消息, 菲傭姐姐話交表當日, 女仔條龍長過男仔條龍好多, 佢有姊妹比佢早到一個鐘頭, 到我菲傭姐姐交完表, 佢姊妹都未交到!

你讀緊邊間k1呢? 得閒交流下!

my daughter study in SC
and u?
[url=http://[/url]

Ha!  My daughter also study in SC, she will attend the interview on 14th Jan (am).  How about your daughter?
原文章由 euka 於 07-12-10 20:23 發表
my daughter study in SC
and u?

我都好擔心面試表現唔好!聽聞面試只有好短時間,可能問幾條問題就in完,所以我覺得係睇個小朋友有無運氣啦!好係係4000張表,個個都有得in,但係只有64個位!今次真係睇邊個好彩lu!我仔仔仲唔係其督教,機會少之有少!踫踫運氣啦!

It should be 84 seats.  The school is choice the smart kids.  Good luck!  My daughter is poor in english, so just for fun.
原文章由 TT168 於 07-12-10 23:08 發表
我都好擔心面試表現唔好!聽聞面試只有好短時間,可能問幾條問題就in完,所以我覺得係睇個小朋友有無運氣啦!好係係4000張表,個個都有得in,但係只有64個位!今次真係睇邊個好彩lu!我仔仔仲唔係其督教,機會少之有少!踫踫運氣啦! ...

請問學費貴唔貴,係咪入左,拔小就一定收

$3,000 per month.  Should be most chance.
原文章由 yammielau 於 07-12-11 12:16 發表
請問學費貴唔貴,係咪入左,拔小就一定收
‹ 上一主題|下一主題