用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無小朋友係上星期六面試屯門兆康苑保良局田家炳幼稚園 ...
go

有無小朋友係上星期六面試屯門兆康苑保良局田家炳幼稚園? [複製鏈接]

上星期六面試完,今日告報o左結果,所以係上午打電話去學校問究竟佢地係點評分和分配上午班同下午班。老師只係話用分數去安排。

老師話今日好多家長都打去問點解唔收佢既小朋友?
所以我想問下各位知唔知學校係點評分?
同埋無其他媽咪既小朋友係入到 or 入唔到呢?
   0    0    0    0

原帖由 HYJune 於 07-11-5 14:00 發表
上星期六面試完,今日告報o左結果,所以係上午打電話去學校問究竟佢地係點評分和分配上午班同下午班。老師只係話用分數去安排。

老師話今日好多家長都打去問點解唔收佢既小朋友?
所以我想問下各位知唔知學校係點評分?
...

好似真係好多人去in...他們in到4點鐘呢!
我只知他們是分小朋友的出生月份一班班in的, 所以每個月份的小朋友都會收囉!! 不只是收哂大仔~
而可能大仔與大仔之間都好勁, 各人都覺得自己in得好...就要睇分數了.
有人幫我睇左會收我個女, 但又無睇清收上午定下午!!
其實我都唔知解收左我個女, 佢那天in得好差
但可能佢係細女, 其他人都唔見得好!
而家唸緊讀佳寶定讀佢好?

收左我囡囡呀, 佢都係細囡.

so far 我覺得我囡囡in得好好.  我in完之後已經好有信心會收佢, 不過我唔知學校係點計分law.  

我都諗緊如果梁李收埋佢, 都唔知讀邊一間好.

原來我個女入左上午班
我數過上午班收了12x人..佢點開到4班呢?

我個朋友個女都in得好好, 問乜答乜
但都無收到, 可能佢12月出世.
‹ 上一主題|下一主題