用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣浸信會幼稚園 (新舊生家長) 入黎 CHAT 下啦 !!! ...
樓主: tramtram
go

荃灣浸信會幼稚園 (新舊生家長) 入黎 CHAT 下啦 !!! [複製鏈接]

原帖由 mianyang_99 於 09-11-3 17:43 發表
我想問讀緊o既家長, 荃浸有無普通話堂, 同埋NET teacher教英文?

一星期一堂外籍英語老師&一星期一堂普通話.....

哇, 乜沉到咁低 ?

呢幾日聽阿囝唱學校教既歌 (奇妙的聖經), 有冇人話到俾我知第一句係咩 ?

歌詞大概係:
xx的聖經, 我永不忘記主的愛, 是奇妙的聖經 !

阿囝係唱到好似 "烏龜的聖經", 所以想搵人求証一下, 唔該 !

Agnetako,

我都有聽到阿囡有唱呢隻歌,等我返去問下佢先,你個仔係k?上午定下午班呢?

原帖由 Agnetako 於 09-12-1 23:42 發表
哇, 乜沉到咁低 ?

呢幾日聽阿囝唱學校教既歌 (奇妙的聖經), 有冇人話到俾我知第一句係咩 ?

歌詞大概係:
xx的聖經, 我永不忘記主的愛, 是奇妙的聖經 !

阿囝係唱到好似 "烏龜的聖經", 所以想搵人求証一下, 唔該 ! ...

阿仔係上1B, 唔駛問 lu, 我終於知道佢唱咩, 大概係 :

奇妙的聖經, 是我最愛的書, 我永不忘記主的話, 是奇妙的聖經.

佢仲可以念晒寫o係手冊上果篇詩篇, 都幾長下佢都記得晒, 估唔到呢 !

終於見番你地,我想請問你哋知否,備取生大約有幾多人到,有冇備取生曾經有機會讀到。thx!
‹ 上一主題|下一主題