用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有沒有小朋友讀過東山,比意見?
go

有沒有小朋友讀過東山,比意見? [複製鏈接]

0    0    0    0
簽名被屏蔽

我個女讀spanish, 個老師好好架,係native speaker,佢所有班都係native speaker教的,學費係好貴,但一次過俾多d會平d,我個女大約每堂$200!!

原文章由 cheque 於 07-7-18 18:10 發表
Dear all mothers,

有沒有小朋友讀過東山,比意見?

好唔好,因收費都幾貴,是否用外籍老師教?

Many thanks,

Best regards,
Cheque
桐桐於9月20日出世 歡迎參觀桐桐的網頁

原文章由 hoeve 於 07-7-19 09:16 發表
我個女讀spanish, 個老師好好架,係native speaker,佢所有班都係native speaker教的,學費係好貴,但一次過俾多d會平d,我個女大約每堂$200!!

我都剛報左, 今日上english, content 唔錯, 係遊戲中學生字; 明天會trial spanish, 希望好~

原文章由 hoeve 於 07-7-19 09:16 發表

hoeve,
我都想幫囡囡報spanish, 家長唔識spanish係咪冇咁好? 教材難買嗎?
請分享一下 .

我今個星期6都報左東山上英文班.(tst)
聽你地咁講都唔錯.都放心d.上完回來再交流下啦.

siumanmama,
我家姐個女都有讀過spanish, 我家姐都唔識spanish, 但係佢話小朋友學language真係好快,so far 都ok!!

原文章由 siumanmama 於 07-7-19 23:05 發表

hoeve,
我都想幫囡囡報spanish, 家長唔識spanish係咪冇咁好? 教材難買嗎?
請分享一下 .

原文章由 sillymamei 於 07-7-23 18:36 發表
siumanmama,
我家姐個女都有讀過spanish, 我家姐都唔識spanish, 但係佢話小朋友學language真係好快,so far 都ok!!

Thx!
But I think I will also take spanish course if my daughter is going to join one.

原文章由 sillymamei 於 07-7-23 18:36 發表
siumanmama,

想問下你姐姐個女係start from幾歲開始學呀? 除左spanish仲有冇other language~

尋日上埋french, 潼潼都好中意, 所以呢個summer會主打東山, 九月之後因為都plan左好幾個pg, 但我都會keep 東山, 只係唔可以咁多日~ 希望潼潼玩得開心時, 又從中學到野

1.請問各位媽咪,bb幾大才給他去玩playgourp呢?

2.我想參加東山,但家中沒有人懂法文,西班牙文,bb學了回家後沒人和他交流,會有用嗎?

‹ 上一主題|下一主題