用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 有冇人想知道聖若望英文小學的派位結果呀? ...
樓主: qwe1234
go

有冇人想知道聖若望英文小學的派位結果呀? [複製鏈接]

個然不出我所料

貝寶甜心好衰架人地都無鬧你,我咁明白你,你做乜重要人喎,我學校你又鬧,唔鬧學校你又鬧,咁你想人點啫  你係米有XX分裂呀  哈哈我又無用支槍指住要你信   你講D野都前言不對後語,你講我米當睇緊劇集囉 無線班編劇同你都好似喎!吹水唔沫咀!作野唔起稿  

真係鄧你慘睇怕你呢世都放唔低 ,好多人都係咁 睇怕你都病得幾嚴重喎唔怪得你要係度尋求協助啦!   

好啦無知婦唔講啦!!!費事講講下自己都變成同你一樣 唔障你繼續講啦

[ 本文章最後由 summ200 於 08-7-16 16:25 編輯 ]

似乎放唔低或有病的是另有其人,只是一小段文字,便激到你長篇大論地罵人,不要怒氣,小心會爆血管。

原文章由 dad1234 於 08-7-15 16:12 發表
我是路過的, 看了所有posts,真係好想笑
posts係上年升中選校時間開始,今年升中選校時間又再出現,重要幾乎係每日一篇置頂,真係司馬昭之心...

係呀!我都見唔到呀!!

嘩!旅行都去完,原來冇人答我!!
係呢,今年叩門成績如何?

msn

my baby is so lasy&naugth

祝大家好運!!!

嘩!!!!!!!!!!!!!!

聽聞今年P6又係
校長嘅家姐做班主任呀!!!!!!!!

家長們的
荷包又要少了一大截,祝大家好運!!!

我的孩子今年升上六年級,起初知道是外籍老師當班主任,我也滿意的,因為希望孩子能多用英語跟老師溝通,可是上星期學校又突然宣佈轉班主任,由Mrs Chan接任,其實問題都不大,但最人費解的是為什麼要常常提著以往在學校任教的老師,他們都已離職,又與教學無關,而且據孩子所說班主任還在說一些老師之間的問題和爭辯,也與教學無關,這又使我想起莫非今年又是要和孩子的爸爸一起教書,最令我們父母擔心的孩子還年紀小,但老師常常跟他們說一些成年人之間的是與非,如老師沒有加以指引,其實對小孩子的分析力及是非價值觀有負面的影響

原帖由 wsybb 於 08-9-10 08:06 發表
我的孩子今年升上六年級,起初知道是外籍老師當班主任,我也滿意的,因為希望孩子能多用英語跟老師溝通,可是上星期學校又突然宣佈轉班主任,由Mrs Chan接任,其實問題都不大,但最人費解的是為什麼要常常提著以往在學校任 ...

事隔一年,又再重出江湖,果然寶刀未老!!!
請問她任教那些科目呢?

她只任教聖經, 但很多時候也在說非學術話題,我反而擔心孩子的價值觀及可能被迫參與活動

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題