用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 創價 2006 K1 ~~ PART 4
go

創價 2006 K1 ~~ PART 4 [複製鏈接]

醒目開學勳章

創價 2006 K1 ~~ PART 4

各位靚媽

Part 3 又過左 2000 個回應啦!!

開左 part 4 快 d 入黎報到...    

創價 2006 K1 ~~ PART 3 - click here

醒目開學勳章

Re: 創價 2006 K1 ~~ PART 4

上午

第一組
1/ 黃家聰 (Oscar媽) Jan 2003 紅蘿蔔組
2/ 梁文皓 (angelsingsing) Aug 2003 紅蘿蔔組
3/ 陳倩賢 (SYC2003) JUN 2003 紅蘿蔔組
4/ 廖顥雅 (mimi) July 2003 紅蘿蔔組
5/ 黃伊琳 (sallybaby) AUG 2003 蕃茄組
6/ 岑家逸 ( 陳車厘 ) OCT 2003 蕃茄組
7/ 屈希潼 ( WATHT ) OCT 2003 粟米組
8/ 莊子韻 (chongtszwan) FEB 2003 粟米組
9/ 關凱婷 (ladybird) 粟米組
10/何晋毅(OcsarHo) 粟米組

第二組
1/ 湯持正 (boosko) september 2003 提子組
2/ 簡華軒 (matthewkan) july 2003
3/ 黃丞佑 (ophelia) november 2003 蘋果組
4/ 何枰雋 (mayleung) Apr 2003 蘋果組
5/ 梁詠斯 (CC媽咪) MAR 2003 蘋果組

第三組
1/ 鮑禮桓(liwoodma) Dec 2003 小熊組
2/ 陳書豪(yan513) Apr-03 大象組

下午
第一組
1/ 楊其謙 Oscar (msnicoleng) Jul 03 Corn group
2/ 沈銳恆 (billysim) 蕃茄組
3/ 佘卓盈 (hanshing)
4/ 羅凱庭 (TingTing55) 粟米組
5/ 伍晉樂 (b_B) 蕃茄組
6/ 陳灝康 (candy9996) 紅蘿蔔組

第二組
1/ 譚蔚莊 (weima)Sept 2003 香蕉組
2/ 蔡善晴 (windyma) 香蕉組
3/ 陳科諺 (ForYinMaMe) July 2003 香蕉組
4/ 張紫晴 (koyelle)
5/ 張福航 (Bobob) Apr 2003 提子組
6/ 樊摯牽 PAL(formula0106) 06 JAN 2003 蘋果組
7/ 陳思捷 (RYTS) Sept 2003 蘋果組
8/ 吳綺靜 (靜精媽咪) Aug 2003 香蕉組
9/ 玲玲 (LLYY) 提子組
10/陳子柔 July 2003 蘋果組

第三組
1/ 陳俊滐 (jessieoh) Jul 03
2/ 陳樂軒 ( pony see) JUL03 大象組
3/ 洪啟軒 (KaiHinMaMa) Sep 03 白兔組
4/ 鄭啟熙 (Meson) Aug 03 白兔組
5/ 劉思俊 - Anson(yan315) Oct 03 小熊組
6/ 蔡恩諾 (kiwi_may) SEPT 2003
7/ 陳啟泓 (miumiuchan) FEB 2003
8/ 梁洛遙 (YoYo Leung) May 2003 大象組

Oscar媽 寫道:
各位靚媽

我將會係 9 月搬入馬鞍山..
有冇媽咪住馬鞍山..大約 am class 返學上校車時間係幾點..

Thank You!!

無耐前先聽妳搵屋搬, 咁快搵到LA   

我都黎報到.   

你哋小朋友鐘唔鐘意看,跟課本D碟呀?樂軒唔係好喜歡,
看palytime phonics.其他碟就ok.

Michelmcy

我都係住係將軍澳, 返學要12:45上車, 放學唔係好肯定, 好似係5:30, 將軍澳唔同地區都可能會差少少, 希望幫到你

我囝囝將會係今年9月入讀創價k.1 下午班, 成為其中一份子  我想問下, 請問你地知唔知道校巴由將軍澳返學校, 最早要幾點開出同埋車程要幾耐呀  咁回程呢  謝謝!

liwoodma

我都見到呀...........
你係咪講張相呀

Oscar媽

見到妳啦...見到妳啦....

Oscar媽,

估唔到軒軒認得你喎, 他話比旦旦他個個呀(去bbq)

醒目開學勳章

ponysee,

Oscar 好鍾意架!!!

ponysee 寫道:
       我都黎報到.   

你哋小朋友鐘唔鐘意看,跟課本D碟呀?樂軒唔係好喜歡,
看palytime phonics.其他碟就ok.

醒目開學勳章

billysim,

我睇啱左馬鞍山二手居屋...

[quote]
Oscar媽 寫道:
billysim,

我睇

present!

oscar媽, 你都真係好快手喎  

謙謙唔鍾意睇學校果D 碟, 我平時得閒, 只係播下, 等佢吸收幾多得幾多.........其實在我來講, 我係唔想流費左D 錢  

oscarma
       樂軒都喜歡,只是唔喜歡playtime phonics,可能只碟
比較 .

KaiHinMaMa,

多謝你o既回覆!!! 我住喺富康 (將軍澳廣場對面), 請問校巴有無站喺附近上落呀  

KaiHinMaMa 寫道:
Michelmcy

我都係住係將軍澳, 返學要12:45上車, 放學唔係好肯定, 好似係5:30, 將軍澳唔同地區都可能會差少少, 希望幫到你

[quote]我囝囝將會係今年9月入讀創價k.1 下午班, 成為其中一份子  我想問下, 請問你地知唔知道校巴由將軍澳返學校, 最早要幾點開出同埋車程要幾耐呀  咁回程呢  謝謝!
[/quote]

醒目開學勳章

billysim,msnicoleng

係呀!唔駛補地價..好開心!!

所以咪係近幾個星期不停咁做睇樓團..
因為我想係 9 月開學前搬到屋..

醒目開學勳章

各位靚媽媽:

有冇諗過暑假搞節目呀!!

醒目開學勳章

ponysee,

oscar 會跟住 playtime phonics 裡面一齊讀同唱架!!

由 ponysee 於 2007-05-26 02:15:22
jessieoh
樂軒話滐滐係(三隻小豬劇場),扮小豬,樂軒扮大灰狼.

滐滐扮大豬
詠遙扮二豬
進葆扮三豬
樂軒扮大灰狼

滐滐話周老師叫架喎

如果可以係現場睇就好啦

Michelmcy

原來我們都住得好近喎, 我住係地鐵站的另一面
富康有無站我真係唔清楚, 但每年開學前, 校巴司機都會安排一下行車路線, 你屋苑附近都有咁多屋苑, 我估應該會安排到有站係附近既, 你唔使太擔心

Michelmcy 寫道:
KaiHinMaMa,

多謝你o既回覆!!! 我住喺富康 (將軍澳廣場對面), 請問校巴有無站喺附近上落呀  

Yes....
KaiHinMaMa 寫道:
liwoodma

我都見到呀...........
你係咪講張相呀

[quote]Oscar媽

見到妳啦...見到妳啦....

Oscar媽,

估唔到軒軒認得你喎, 他話比旦旦他個個呀(去bbq) [/quote]

Oscar媽,

恭喜晒你呀 搬新屋

好呀, 暑假搞d戶外活動呀!!

Oscar媽 寫道:
各位靚媽媽:

有冇諗過暑假搞節目呀!!

msnicoleng, Oscar媽

我知在創價門口的係msnicoleng, 你弄"笑騎騎" ga ma....
我係話在校報見到Oscar媽呀...
‹ 上一主題|下一主題