用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Apple tree今日終於收到啦
樓主: newmo
go

Apple tree今日終於收到啦 [複製鏈接]

好唔好用???....一般喇, 要 每次 install 支筆, 有d 煩 ...

要睇下你個 小朋友 是否喜歡睇書... 佢地有成 21本 係 故事書.. 國語 & 英語 發聲..
另9本 係會話 (國/英/日)

仲有o個d CD 30隻... 我未詳細研究, 如果小朋友肯玩.. 肯聽 配合睇書, 應對學習外語有幫助的...

始終依d 係自學工具, 好睇 自己o既學習動力o既... 一懶 ... 就o徙錢咯 ...

原文章由 CARMA 於 07-8-15 16:20 發表
好吾好用呢?請問現在幾多錢?有冇sales電話

check with this URL

http://www.baby-kingdom.com/custompage/edu/advertorial/article.php?storyid=661

There is $200 coupon less from Baby kingdom Adv. the special price is $1780 now with Winnie the pooh first book s reader

我有10張www.mybooks.com.hk 面值$100 coupon, 95折出售, can use for buying Apple Tree, 有興趣可pm我

Apple tree今日終於收到啦

請問有冇用家報料,支筆聽有d媽咪講話發聲麻麻

原文章由 CARMA 於 07-8-17 10:30 發表
請問有冇用家報料,支筆聽有d媽咪講話發聲麻麻

你睇下有咩媽咪你識又有買呢套野, 約佢出黎試下咪知好唔好囉
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

CANDY_SAMSON

我都想睇實物!不過我諗難d,所以希望用過apple tree d媽媽比d意見我,thanks

[ 本文章最後由 CARMA 於 07-8-17 12:05 編輯 ]

原文章由 3dogs 於 07-5-31 13:39 發表
I place order for whole set Apple Tree & Mother Goose at HKD1780 yesterday 好抵呀仲包送貨添       

3dogs,

請問要點樣可以買到成set架, 係咪打電話去訂或是上網都可以架, 可唔可以告知電話同埋個mail比我知呀, 因為我都好想比個囝睇呀, 佢就快2years啦, 應該都啱用呵!
多謝妳提供啊

原文章由 CARMA 於 07-8-17 11:58 發表
我都想睇實物!不過我諗難d,所以希望用過apple tree d媽媽比d意見我,thanks

你住邊頭呀
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

10張www.mybooks.com.hk 面值$100 coupon, 95折出售

我有10張www.mybooks.com.hk 面值$100 coupon, 可用來購買該公司發售之任何圖書,包括Apple Tree, Mother Goose......現95折出售, 有興趣可pm我

candy_samson

原文章由 CANDY_SAMSON 於 07-8-17 15:34 發表

你住邊頭呀

我住係將軍澳區架!你買左apple tree?好吾好用呢?

請問仲有冇$1380買到Apple Tree呀?

原文章由 mic-cat 於 07-8-20 11:15 發表

應該就冇喇, 因為我上個星期六(8/18)去買都已經要件1980.00, 但話比佢知係bk member會有效200 coupon比你, 即1780.00送winnie the poon first reader 10本書+10cd, 再講講下會另送3隻cd及另有免費入會籍. 聽落都幾好用, 又可以自學日文幾好呀, 好期待星期三送貨呀

如果你想買已經唔可能$1380,最平最平$1780另有其它嘢送,
如果你想要售貸員電話,你可pm我比售貸員電話號碼你同佢聯絡,因為我啱啱訂左鵝媽媽,如果有人撘單訂Apple Tree你仲有另外物品送!
原文章由 mic-cat 於 07-8-20 11:15 發表

醒目開學勳章

我有5張www.mybooks.com.hk 面值$100 coupon,
有效期到10 Aug 2009 , 可用來購買該公司發售之任何圖書......如有興趣可pm我心儀價喎... ::" />

[ 本文章最後由 nono913 於 07-8-23 07:37 編輯 ]

我都想買呀...主要係比個仔學日文
請pm比我介紹呀!

Apple tree今日終於收到啦

EEE好耐無見大家啦,好彩係度都好多人答,我都問個sales,因有朋友想訂,佢都係話$1780,如果熟既話,就送多少少野羅

Hi~Candy
我個售貸員勁正,我幫親左兩次,第一次幫親個售貸員勁唔掂乜都話冇得送又冇禮貌又寸 ,第二個就勁正服務一個字好都係$1780,又多禮物送!你要售貸員電話就pm/msn我比你丫

ps~我寄比你d健力仕現金卷你仲要唔要呀?

原文章由 CANDY_SAMSON 於 07-5-29 10:32 發表
我尋日打左電話去, 有個男仔聽電話話負責同事未返叫我留電話, 之後就一路無覆我   

[ 本文章最後由 monchui 於 07-8-25 11:21 編輯 ]

醒目開學勳章

我有5張www.mybooks.com.hk 面值$100 coupon,
有效期到10 Aug 2009 , 可用來購買該公司發售之任何圖書...
現想平讓,如有興趣可pm我,留下心儀價喎... ::" />
‹ 上一主題|下一主題