用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 創價 2006 K1 ~~ PART 4
樓主: Oscar媽
go

創價 2006 K1 ~~ PART 4 [複製鏈接]

Re: 創價 2006 K1 ~~ PART 4

billysim 寫道:
[quote]
Oscar媽 寫道:
mimi2004,

就算比我地重新再揀都會揀創價..
創價真是一間非常好既幼稚園..

ME THREE!!        [/quote]

ME FOUR!!   
Charles Chan

醒目開學勳章

jessieoh.

通告係咁寫

學校已經向教統局申請 07-08 年度調升學費為$2150...

嘩!!! 加學費
仲諗住學券可以幫唔少,留番d錢比亞仔學多様課外活動,tim
Charles Chan

嘩!!! 加學費
係咪已經confirmed???

mimi

好似除咗人工之外咩都加咁  

我之前都有試過封鎖. 但而家直情冇封鎖條bar. 所以唔知點好. 咁細又睇唔到
持正 (Booska),03年9月25日在媽媽個肚腩飛出o黎, 所以我都有個肚腩仔,但又係排骨仔持靜 (Boosko),06年9月23日今次差d係的士出世呀-我係一個全媽媽奶BB  生日會 & 2005日本之旅

醒目開學勳章

mimi2004,

係學校向教統局申請緊應該未 confirmed

醒目開學勳章

mimi2004,

係學校向教統局申請緊應該未 confirmed

jessie,

係呀, 因為之前試過有兩次軒軒唔肯返學(當他知道校巴到左, 就話要去'大大'),

Oscar媽,

你個工人咁快到左啦, 我個個要等到6月中呀, 我真係好擔心呀, 希望我們都好好運啦

Oscar媽 寫道:
Good Morning All!!

工人係尋晚到左..今要放假係屋企睇住佢同教佢日常既野

嘩!!! 學費都加得好勁下喎......35%   

candy9996

我同你的諗法都一樣, 諗住有學券可以幫補下, 點知.......

嘩, 加得好勁喎.....
米就係, 人工又唔見加35%  

通常申請加價, 都會批.......唉.........

billysim, 呀仔尋晚睡覺都仲有咳, 又係同一時間, 半夜3點, 比杯暖水佢飲, 跟住又無咳喇..........咁........好大可能係敏感.........琴日都無時間同佢去睇中醫, 明天啦唯有

各位mama,

請問你哋,知唔知幾時派表?   

hi mimi:

創幼一向口碑好好, 如還末放心, 可參考創幼既視學報告...!
前幾天有時間我再參閱創幼既視學報告, 再參閱多間幼稚園作比較, 發覺差別都幾大, 真係好慶幸仔仔可以係創幼過幼稚園生活, 仲有睇完之後, 個心有個奇想, 係創幼原班人馬開辦小學.....咁就放心囉~~~

會少好多,除非大時大節同好多人玩埋一堆又容易病

jessieoh 寫道:
Roroma

小朋友上咗k2會唔會無咁易病呀?  

jessieoh 寫道:
嘩 +35%  

不過都藉既

雖然都係比其他學校平 & 以創幼既質數都係藉得, 但係我都想知佢地點解可以加咁多%點計嫁   , 仲諗住學倦既錢幫補下阿仔d課外活動, 點知比學校

mimi2004 寫道:
嘩!!! 加學費
係咪已經confirmed???

mimi

不過我估通常都cfm ok嫁la   

醒目開學勳章

KaiHinMaMa ,

我都希望..
我見今日姐姐下晝同 oscar 係屋企玩得好開心!!
我都估唔到 oscar 咁快可以接受到姐姐..

Oscar媽 寫道:
KaiHinMaMa ,

我都希望..
我見今日姐姐下晝同 oscar 係屋企玩得好開心!!
我都估唔到 oscar 咁快可以接受到姐姐..

祝妳搵到個好工人啦   

我想問下9月份要交學費時點解張學倦資助係$833, 乜唔係將$10,000既資助除創幼收既11個月學費=$909咩   
‹ 上一主題|下一主題