用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問seven 在海運那一層有得賣,店名叫甚麼?Thks ...
樓主: angela1229
go

請問seven 在海運那一層有得賣,店名叫甚麼?Thks [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

引用:請問seven好定lego好多,剛去sogo睇lego書

原帖由 Ashleykenneth 於 13-07-20 發表
請問seven好定lego好多,剛去sogo睇lego書包,超貴
如果你嫌Lego貴,seven應該吾岩你心水了

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:hoihoima+發表於+13-7-20+23:04+回復

原帖由 Jessy 於 13-07-21 發表
215抵喎!!其實disney書包襟唔襟呢?
有人買完鬧晒,我都買過一個,ok啦講真。不過真係重起黎就似乎護脊效果麻麻(seven我自己接放學mer過真係瀉到力)。講返廸廸尼,我仔果個都用過一年,有d破爛就換左。seven果個用左3年都吾爛,當然d印花公仔就甩甩地,我吾想個女炸型就換左

回覆:Charlotte_mom 的帖子

我啱啱同阿仔試完seven,有D大。宜家諗住買個lego 頂住先,出年返貨再買,到時阿仔又會大隻D

引用:我啱啱同阿仔試完seven,有D大。宜家諗住買

原帖由 angela1229 於 13-07-21 發表
我啱啱同阿仔試完seven,有D大。宜家諗住買個lego 頂住先,出年返貨再買,到時阿仔又會大隻D

...
終於喺會展買咗個lego ,好貼背,阿仔好鍾意

引用:Quote:原帖由+CarmenJack+於+13-07-20+發表

原帖由 angela1229 於 13-07-20 發表
請問這款大size 會很大嗎?因我想上網買,但又冇實物睇。今日試過迪士尼護脊書包,都唔會大得好誇張

...
我阿女都like呢個書包,雖然我阿女都高高地,有126cm,但咩落我都嚴大,因到patpat位,我怕放埋啲書落去會好墮!

‹ 上一主題|下一主題