用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 去完迦南面試啦
樓主: tanoshi127
go

去完迦南面試啦 [複製鏈接]

yes ar.  There will be one more interview in Jan.  My baby is just 13 months old.  I know the chance is small for having a place.  But i still submitted the form 3 weeks ago and they told me that my baby could attend an interview which will be conducted in Jan.

我都係十二月才in,你幾多號in?
我又係希望小朋友入上午班,淨很少位啊!希望成啦,祝我們的小朋友成功

原文章由 BB成長期 於 07-11-19 11:08 硐表
唉!! 我在10月底報, 12月先有得interview, 我剛問了九龍迦南, 問他們"今個星期是不是有有result", 他tell me YES. 我話我bb都未in, 那麼就沒有機?? 他話現在只餘少量上午班, 下午就有...位, 很失望 ...

唉.....遲左報迦南  ,你估而家報有冇機呢? 大家有冇經驗呢?

謙謙都有去in..個老師話3星期內有通知....不過謙謙表現唔好...走時仲因為唔比佢玩玩具仲喊..都係唔得啦:-|

不過老婆話個老師好鍾意謙謙...又話冇消息就打來問啦....暗示收佢wor...我就唔係甘覺

anybody know when we can get the result?
thanks!

原文章由 Cat-Thin 於 07-11-17 00:39 硐表
我都係3/11 in吖....唔知我個女有冇機會呢

我都係3/11 in吖....唔知我個女有冇機會呢

如果根據窩打老道個間迦南既timetable,它們10月27號in,11月8號收到通知,咁金巴倫道應該會在這兩天收到信喎!我都好緊張呀!因為係第一間IN,不過我又諗如果真係咁好彩收我既小朋友,都唔知點算好,因為其他出年先IN,真係頭都痕!

原文章由 Monty 於 07-11-16 12:33 硐表

我都係果日in架,都差不多2星期la,咁耐ga,等到變長頸鹿喇~~

原文章由 cheungmingwai 於 07-11-16 12:13 硐表
我們3/11interview到現在未收到信,不知道收生要求???好心急~

我都係果日in架,都差不多2星期la,咁耐ga,等到變長頸鹿喇~~

我們3/11interview到現在未收到信,不知道收生要求???好心急~

原文章由 yytang715 於 07-11-15 07:54 硐表
我想問有無人in 完九龍塘迦南後收到信話收?
我好心急同擔心呀!!!
唉....咁耐都仲未收到信ga...

My son (14 months) will also attend an interview on 24/Nov.

原文章由 Karim326 於 07-11-11 02:11 硐表
My son (18 months) will attend an interview on 24/NOV for nursury (international class in August 2008), anyone did similar interview ? Any advices? My family speaking Cantonese, may it be demerit for  ...

我想問有無人in 完九龍塘迦南後收到信話收?
我好心急同擔心呀!!!

原文章由 Gerard 於 07-11-13 20:55 硐表

我同你一樣, hihi, 報了九龍塘迦南和TKO 綠茵, 你呢??

同你一樣,綠茵已經收了亞b,同埋已經俾埋留位費了。
你有無俾留位費呀?  出年August入學,你呢?

我個仔都係3/11去金巴倫的迦南 in, 個一日亞仔的表現都只係一般, 或者係因為亞仔剛剛瞓醒就in的原因啦.. 佢唔太理miss呀.

我剛打了電話去問係唔係, 得同唔得都會發信比我地, 佢地答係呀... 好緊張啊..

唔知係咪間間迦南既問題都係差不多呢 ??
呢個星期六要去面試了 我呢d家長重緊張過要讀書既bb...

Joanne BB 係呢度

我同仔仔報了tsuen wan迦南, 大家知道好唔好?

原文章由 mother-to-be 於 07-11-13 14:28 硐表
bebegirl,

我都同我小朋友 in 了兩間 cannan, 我鐘意金巴倫道那間多d, 但就未有消息, 如果兩間都收我會選擇金巴倫道校!
‹ 上一主題|下一主題