用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有無沙田英藝1516 PN am offer無交留位費? ...
樓主: koey329
go

請問有無沙田英藝1516 PN am offer無交留位費? [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+swarovski2011+於+15-05-12+

原帖由 koey329 於 15-06-23 發表
英藝到而家都仲同我講無人放am位,問佢國際班半日學費幾$,仲要答14/15年係$4800x12,今年15/16未confirm。 ...
恭喜

引用:Quote:原帖由+koey329+於+15-06-23+發表英

原帖由 媽媽阿四 於 15-06-24 發表
恭喜
唉。。。真係頂唔順英藝,好彩佢死都唔轉我am,而家呢間雖然係新校,但感覺有熱誠同老實好多,個校長見過囡囡一次已經記得囡囡個名,一踏入學校就全英語境。人地先$4500x11,又唔洗成$3500書簿費,雖然話教育局未批學費,唔知幾$好正常啫,但出面D神校都唔會咁啦

回覆:請問有無沙田英藝1516 PN am offer無交留位費?

Koey, 請問係邊間咁抵讀

引用:Koey,+請問係邊間咁抵讀 +

原帖由 貝珠 於 15-07-12 發表
Koey, 請問係邊間咁抵讀
旺角太平道GIS,Galilee International School,我好遲先知呢間學校,好彩佢都收我am,去交reg fee果日見D人啱啱放playgroup,評價唔差,而且去過幾次都係一入學校就全英語境,小班教學,新校應該有團火既

koey329 發表於 15-7-12 22:29
旺角太平道GIS,Galilee International School,我好遲先知呢間學校,好彩佢都收我am,去交reg fee果日見D ...
INTERVIEW 考乜?易入嗎?

引用:Quote:koey329+發表於+15-7-12+22:29+旺角

原帖由 Rickylars 於 15-08-04 發表
INTERVIEW 考乜?易入嗎?
你想問GIS定英藝?

‹ 上一主題|下一主題