用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 請問有無人用過Picture Reader?同埋First step to read ...
樓主: cyanmama
go

請問有無人用過Picture Reader?同埋First step to read呀? [複製鏈接]

Re: 請問有無人用過Picture Reader?同埋First step to read呀?

Hello,

I want to know more about these sets of reading books. What is the difference when comparing with other english story book sets?
Work hard moms!
該用戶已被刪除

Re: 請問有無人用過Picture Reader?同埋First step to read呀?

該用戶已被刪除

Annie&啟源,

我非常同意你的看法。但我就無資格分享點用,因剛剛開始,不過Phonics kids真係好利害呀,我媽媽話一開就止喊,因我個女有個非常差的壞習慣,就係每次起身都扭計,我跟Mrs. Cheng個timetable每朝放Phonics kids碟叫佢起身,這兩天她無在喊啦,仲自自然然咁起身,因Mrs.Cheng話隻碟既旋律夠興奮,會令人精神,所以最適合一早,可能因為咁個女就無喊,我媽媽叫隻碟做止喊歌,真係好好笑,真係意外收獲。

Annie,我想問你,你會揀邊幾本大科學比啟源睇先呀?
該用戶已被刪除

‹ 上一主題|下一主題