用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 2007年入讀李宗德小學(小一)的家長交流區 ...
go

2007年入讀李宗德小學(小一)的家長交流區 [複製鏈接]

2007年入讀李宗德小學(小一)的家長交流區

各位家長:

幾時去交留位費呀?   

Re: 2007年入讀李宗德小學(小一)的家長交流區

下星期
開心三姊妹~~兩個囡囡 + 一個媽咪 警惡懲奸~伸張正義~維護法紀 一齊對付馬騮呀袓(老公)

我今日交左喇, 你地記得 before 26/10 交呀!!!

我諗住星期二去。

violin-cello

請問妳係唔係住洪水橋, 會唔會搭校車呀?

我下星期二會叫妹妹代去註冊的.
[

amychoi

係呀.......我地會唔會見過呀???

我應該會搭校車, 你呢?  你住洪水橋邊到呀?

你叫妹妹代你去......你記得帶

1. Birth Cert.正本,
2. $100, 學校封信,
3. 你既 I.D. copy
到時亦要簽一封放棄政府派位既信!

hello,
我住泥圍的,我諗住到時揸車接仔仔返學,因為我係天水圍上班,放學就搭校車。係呢,請問你地小朋友from which kingdergarten.?

maybe Tue去交!!!!my son study at St .lorraine  ahl!!!!

violin-cello

我老公今日去李宗德註冊的.

我住富茵雅苑, 唔知妳知唔知邊道呢? 響輕鐵站搭K75一個站, 見到加得士油站隔離就係了.

妳是不是已有一個小朋友在李宗德讀小三呀?
[

我會叫老公星期三去.
開心三姊妹~~兩個囡囡 + 一個媽咪 警惡懲奸~伸張正義~維護法紀 一齊對付馬騮呀袓(老公)

係唔係最遲係星期四都得呢?因為我要請假呀

學校話最遲25號(今個星期三).

Dear All Parents,

The queue was not long this morning. Easy......

Since I have assigned my maid to go on behalf of myself, they will give you a letter to sign and MUST return on next day. However, if you are not going in person like me. First register MUST go there by tomorrow, then your assigned person can bring back your signed letter to there again on coming Wednesday (Deadline).

The teacher is so good, called me and explain to me what do I need to do tonight and asked my maid to deliver the document back again tomorrow.

Very organised school, I like it very much..... They do consider busy mum.

Thanks god.

請問有冇家長聽聞今年李宗德小學開始有外籍老師教英文呢?
不知道是教小一或是其他班級呢?

我今日交左留位費了!

醒目開學勳章

Hi everybody, is any mami still consider to register or not ah?

kinglongma 寫道:
Hi everybody, is any mami still consider to register or not ah?

kinglongma ,
Ah..autually what things u concern to study in  李宗德 or not ?

醒目開學勳章

june62474 寫道:
[quote]
kinglongma 寫道:

kinglongma ,
Ah..autually what things u concern to study in  李宗德 or not ?[/quote]
I will go this afternoon, cos I like Kwong Ming Ying Loi but I think is very difficult la, too many kids apply this one. After discuss w/ c6 I will go to register later. I live in YL, where are u live ah?

以我記得,每年都會有外籍教師,但佢地多數唔會係金頭髮嘅外國人.
我囡話教佢IS果個老師唔係好識中文.

我都交咗留位喇
好彩有咁多bk人喺度,以後有d咩唔識唔明都可以問吓   
請多多指教
‹ 上一主題|下一主題