用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 聖公會九龍灣基樂小學
go

聖公會九龍灣基樂小學 [複製鏈接]

聖公會九龍灣基樂小學

琴日母女傻下傻下係樓下等校車, 等左10分鐘覺得唔對路! 打開本手冊睇睇先知重係假期!

Re: 聖公會九龍灣基樂小學

你地暑假同D小朋友報左D咩課程 ah? 我就幫亞女報左英國文化協會D暑假課程, 1星期去3日每次3個鐘!又報左紙黏土!

有冇星期6賣旗既消息, 學期重未有通告wor

終於有賣旗既通告la! 學校比左3個地點我地自由去賣! 你地有冇參加 ah?? 會選咩地點賣旗ah?

MiheleChen,

原來開左新版!!  我都打算報british council, 但我唸報2weeks 那個!  但好似未開始報wor!  另外, 學校個暑假斑仲唔出, 真氣死人 , 本打算報學校... 因為有校車送, 唔洗煩!

MichelleChen 寫道:
你地暑假同D小朋友報左D咩課程 ah? 我就幫亞女報左英國文化協會D暑假課程, 1星期去3日每次3個鐘!又報左紙黏土!

MichelleChen,

你去where???? 我去telford/麗晶花園!

終於有賣旗既通告la! 學校比左3個地點我地自由去賣! 你地有冇參加 ah?? 會選咩地點賣旗ah?

Bo Bo,
咩學校D暑期班有校車送咩??? 幾好wor! 賣旗個日我地都去左麗晶, 不過比D實Q趕走 , 所以我地走左去麗晶外面賣! 開頭亞女好怕羞,唔肯主動行動,跟主我話返家la! 咪死死地氣賣law!

我去左telford shopping centre (park'n shop 出面), 我地也是比實Q趕, 最後走到去行人天橋尾, 去到工廠區, 仲撞到sami !!

PTA(家長教師會)今年也有攪暑期班, 與往年差不多, 實際的日期和MUD 東東, 真的要等學校通告!

咦?開咗新part?點解topic唔標明part 2?同點解唔整返條link可click去睇返part 1

跳跳虎,
我唔識餃丫麻! 放完Easter 上來睇已經冇左la! 咪開過個law!你好麻??
:

oic....原來小學呢版得8頁,耐唔發表就無鬼咗

michellechen,
我整左喇!

click here ----- 聖公會九龍灣基樂小學 (part 1)

麻煩你改返個版面topic丫.............加返part 2呀!thx !!!

大家有沒有覺得學校好多蚊, 5.1翻學校玩, 我老公係地下洗手間洗手時, 佢話一群蚊追住佢, 你地小朋友翻學有沒有比蚊釘?? 我叫了囡囡翻學如果係操場見到校長, 跟校長反映一下, 希望佢記得LAW!

Bo Bo,
又唔覺wor! 因為亞女係樓下已經比蚊釘到週身係la! 佢超野蚊!

Sami, thank you!
Sami 寫道:
我整左喇!

click here ----- 聖公會九龍灣基樂小學 (part 1)

琴日亞女上運動堂出操場跑左幾個圈,喊晒救命話熱到爆炸D同學都係今話!

琴日亞女上運動堂出操場跑左幾個圈,喊晒救命話熱到爆炸D同學都係今話!

天氣真係好熱, 今個星期開始, 我已經叫阿囡帶埋濕手巾翻學, 一上班房, 就立刻抹臉!

亞仔上星期o係學校比蚊針過, 應該係上體育堂喎, d蚊好毒, 傷口又腫又實
BO_BO 寫道:
大家有沒有覺得學校好多蚊, 5.1翻學校玩, 我老公係地下洗手間洗手時, 佢話一群蚊追住佢, 你地小朋友翻學有沒有比蚊釘?? 我叫了囡囡翻學如果係操場見到校長, 跟校長反映一下, 希望佢記得LAW!
‹ 上一主題|下一主題