用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇小朋友in完維多利亞, 你哋收到信未?? ...
go

有冇小朋友in完維多利亞, 你哋收到信未?? [複製鏈接]

有冇小朋友in完維多利亞, 你哋收到信未??

如題!!
Kannes Yeah!!! :-D

Re: 有冇小朋友in完維多利亞, 你哋收到信未??

in乜o野班先??  cantonese or putonghua?  唔知有冇分??

簽名被屏蔽

我地in左fortress hill度.  你地le??

我仔仔14/1 in 咗何文田分校, 佢地話要二月先會有通知wor....得16個位, 而我仔仔又係細仔, 我諗機會都幾微....
兩兄弟相親相愛, 一家四口樂融融! :)

簽名被屏蔽

kannes, 你地in左邊度呀?

唔好意思, 講得唔夠清楚!!!  我係in 康怡既!!!!
Kannes Yeah!!! :-D

oh, 區區都有代表.... belcher garden le??

可能新年前唔會有消息lo!?  

我個仔in康怡, 今日收到信收佢讀pre-nursury粵語/英語上午班, 返星期一, 三, 五!

pinksbb 寫道:
Momotat,
我囝囝都係in何文田分校呀, 我囝囝大妳囝囝少少, 不過我諗機會都係一樣咁微lor, 當帶佢去玩下    .......妳仲有無報其他學校呀

pinksbb,
其實九龍塘迦南已經收咗我囝囝喇, 所以今次in Victoria, 好似你咁講, 當俾佢玩吓見識吓.....不過如果Victoria收就梗係好啦     
你又有無報其他學校呢?  

candyPo,
恭喜恭喜!   我仲未收到信呀....唔知係咪唔得呢?  
兩兄弟相親相愛, 一家四口樂融融! :)

簽名被屏蔽

DEARSET ALL:

I RECEIVE THE ACCEPTANCE LETTER TODAY. MY SON WAS ACCEPTED IN ENGLISH AND CANTONESE MORNING SESSION, MON TO FRI AT HH.

THIS IS THE ONLY SCHOOL I APPLIED.

ANYONE WILL BE IN THAT CLASS?

victoria 係唔係一次過 send 信?

My son has been accepted by Victoria for Pre-nursery school at AM class from Monday to Friday....but ... I think the tutor fee and all other expenses are very expensive....
Let say study from Pre-nursery to K3, total four years...its over 150K....wow....cool

我仲未收到信......好擔心 :cry:
呢幾日係假期,佢地放到2月8日,睇黎有排都未有信收到......
我想問下收到信既媽咪:
1.你地小朋友interview既表現係咪好好?
2.係唔係大仔/囡?
3.有冇參加佢地既playgroup?
其實interview後本來我都幾有信心,但係呢家既心情好似直插入谷底,好唔開心呀!

:cry:  :cry:  :cry:

IS YOUR SON IN MANDARIN OR CANTONESE CLASS?

DIDIKOKO:

IS YOUR SON IN MANDARIN OR CANTONESE CLASS?

ARE YOU PLANNING TO PUT HIM IN VICTORIA OR OTHER SCHOOL?

FOREVERBB:

I DO NOT KNOW IF THE SCHOOL SEND OUT THE LETTERS ALL TOGETHER.

TO BE HONEST, I THINK MY SON IS DOING GREAT IN THE INTERVIEW. HE IS THE SECOND SON AND HE DOES NOT ATTEND THEIR PLAYGROUP.

DON'T WORRY SO MUCH, EVEN THE SCHOOL IS OPENED ON FEB 8 BUT THE STAFF WILL BE BACK AT FEB 1.
‹ 上一主題|下一主題