用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母無玷聖心幼稚園 2011-2012 大家一齊報到啦 !
go

2011-2012 大家一齊報到啦 ! [複製鏈接]

我都成功轉左am.........
我係在職媽媽,希望大家可以係呢度分享小朋友返學0 既野

我聽姐姐返來講,仔仔都好開心啊!!可能係遊戲日啦

各位有無陪女女返學啊?我地係姐姐陪!!
知唔知一班檸檬組有幾多個小朋友仔?
檸檬組有分黃組 / 綠組 / 紅組,每組又有幾個多小朋友呢?
有無媽媽可以答下我啊,謝謝!!

係喎~~我無叫姐姐帶相機啊!!
原來可以ge咩??

請唔到假啊..........

我個仔仔都仲未識得答我....
學校好似唔提供早餐??
到就黎放學就會有茶點?

哈哈~你地d小朋友仔好叻喎~
我個仔仔無乜野講,試下問佢:你今日食左乜啊? 仔仔答:燒賣
查實次次問佢食乜野,佢都會答燒賣,因為佢最愛食!
不過仔仔返左學之後,返來會同我地講:各位小朋友再見! 哈哈   

我地都已經收到老師幾次打電話黎講要帶d乜 or 仔仔情況!!幾好啊~~完全唔擔心之前聽聞話呢間學校呢多同家長溝通傳聞!!

尋晚返到屋企,工人話我知,幫仔仔沖涼時發現仔仔左胸附近有一排傷痕,問仔仔話疼唔疼,仔仔話疼!!!因為已經夜晚打唔到電話卑老師問情況,惟有寫低係手冊度....依家時間老師係休息時間,惟有等陣再打個電話卑老師了解清楚.
其實要唔要帶仔仔去睇醫生呢??
‹ 上一主題|下一主題