用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 DWE - FUN WITH WORDS 升級版
樓主: rain621
go

DWE - FUN WITH WORDS 升級版 [複製鏈接]

醒目開學勳章

我個仔得歲半, 諗緊好唔好upgrade, 我怕阿仔未識用, 到識用時又有新upgrade.

你地D小朋友幾大用fun with words架?

岩岩我都訂左, 要6月尾7月頭先有~~

我未收到呀, 不過顧問拿本書黎個時我問佢內容係咪同舊個本一樣, 佢話有些少唔同有D 係新加既, 同埋佢有個好處可以將一頁紙裡面既野連貫左, 用支筆點一下就會係成首歌仔......

你其實可以搵你個顧問睇下套書呀, 又唔一定要買既.....

我老公都唔"讚"成我買架, 不過我照買, 之後話佢知, 佢都有哦我架, 不過我見BB 用套"SUPER MICKEY" 用得有成績, 所以我都唔理老公反對LU, Kekekeke...............

原帖由 Jeco 於 10-5-24 14:52 發表
哈! 顧問都好細心..頭先專登打比我問我有無問題..仲教左我點整...今晚再試過! ^-^ 研究唔識用先再搵佢教! :p

咁支筆係咪一定要連埋個 speaker 先可以發聲架? 係咪真係好難set 呀?

同埋我想問, 每本 fun with words 書有多少頁?

我仲諗緊買唔買好........... (好擔心張枱阻地方比老公鬧, 又驚貨送到時老公ee 哦哦話我好買)

咁舊野係咪即係好難搞?

同埋我想問, 每本 fun with words 書有多少頁呀? 仲諗緊買唔買好!

你有無問你個顧問呀??

我就6月18日先送貨, 我已經同個顧問講左貨到會約佢上來教我了....kekeke

個日我個顧問上黎, 佢話sing along 升級版而家已經加左價la, 要6千幾元, 所以佢同我講真係想訂fun with words 升級版就而家訂會平d, 因為到時加返價應該都係一個double....

原帖由 Jeco 於 10-5-17 13:31 發表

hi, 大家交流吓呀! :)
講真, 我真係好勤力咁用DWE架, 我返工時工人姐姐都會按時間表全日都用教材(包括CD,DVD,讀咭機,睇書,LOOK咭機), 基本上全日係不停的, 到我放工食完飯, 沖完涼就會再玩LOOK咭機, 同埋每日玩一 ...

story book 係唔係就係佢個 4 本呀?

有無睇其他書架?

我套教材會係6月18日中午時間送黎呀, 好心急呢.....

嘩, 你真係勤力好多呢....等我d upgrade 版返黎都同阿女kum 樣交換玩下先, 我要勤力先得la, 唔該哂你 ^^

原帖由 Jeco 於 10-5-17 13:31 發表

hi, 大家交流吓呀! :)
講真, 我真係好勤力咁用DWE架, 我返工時工人姐姐都會按時間表全日都用教材(包括CD,DVD,讀咭機,睇書,LOOK咭機), 基本上全日係不停的, 到我放工食完飯, 沖完涼就會再玩LOOK咭機, 同埋每日玩一 ...

hi jeco,

我想問你呢, 你返到屋企有無同佢玩"look"咭機or睇書書架, 因為我見你仔仔可以用英文答返姐姐, 佢係用英文句子還是英文單字? 因為我驚我唔夠努力同阿女玩呀...唔該哂..

原帖由 Jeco 於 10-5-13 15:32 發表

恭喜你! 我好明白你有幾開心! ^^ 我囝囝無讀N班既...上個月帶囝囝去上PLAYGROUP試堂...全英語既...囝囝完全明白外藉老師講既嘢, 反應最快果個! ^^ 連其他家長都話我個囝好醒! ^.^ 我工人都係印印..又係同囝囝以廣 ...

hi,

今日個顧問上左黎la, 我都買左:-

1) fun with words

2) q & a card

3) let's play & lead pak

好肉痛呢......

希望可以用得好啦......
‹ 上一主題|下一主題