用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站 - part 29
樓主: 雪文
go

油塘小學家長站 - part 29 [複製鏈接]

醒目開學勳章

咁值唔值得係thailand買返來呀 ?

原文章由 Jerry豬媽咪 於 07-7-16 16:40 發表
周圍都有得賣, 係米通上面有D豬肉鬆, 買一盒果D好似, 無咁客易碎

醒目開學勳章

佢話等于約 48元港幣, 但係priceco先賣 $11.-

YW話返屋企睇吓份量先, 佢仲未吃完. 都可以影返張相俾你睇.

原文章由 come爸嘩 於 07-7-16 16:43 發表
睇左張相, 我見倒幫你買, 咁YW要唔要架??? 幾$$以內先買???

醒目開學勳章

發生咩事

原文章由 come爸嘩 於 07-7-16 16:41 發表
想問下你地有無人知道"詢問"/"投訴"  7-11個電話????

醒目開學勳章

你仲有成個月先去Thailand,咁快要知了咩

原文章由 come爸嘩 於 07-7-16 16:49 發表
咁你地星期五覆我買唔買啦!

醒目開學勳章

唔係呀, 幾好玩.  (對我哋呢D無NDS的人來講)
你換咗那種, blue好玩D.

原文章由 hermanpapa 於 07-7-16 16:58 發表
I redeem the toys from MacDonald today. It is useless too.

醒目開學勳章

Jerry媽, 你屋企部gameboy仲有無玩加 ?  無玩, 借我仔玩吓得唔得 ?

醒目開學勳章

好悶呀, 老細走咗, 等放工.

醒目開學勳章

剛剛我部腦出咗error, 出咗幾百個屏幕彈出來, 我即刻強制開機, 希望無事掛

醒目開學勳章

呢到收到, 屋企開工, 88

原文章由 come爸嘩 於 07-7-16 17:23 發表
咁佢都唔係太衰啦!!!

醒目開學勳章

早晨 !

亞仔第一堂上羽毛球, 好興奮

Jerry媽, 昨日細皓皓個到結果點 ? 有無去到 ?

醒目開學勳章

10:00-12:00

come,昨天真唔好意思. 我一返上樓, 老豆趕住走, 咁要交帶D嘢, 之後我又趕住煮飯

你揾到funfun未呀 ?

我問過皓皓, 佢話可以俾你睇成績表.  我scan咗, 你check mail啦.

原文章由 come爸嘩 於 07-7-17 09:53 發表
學幾點至幾點呀???

醒目開學勳章

我屋企D衫

原文章由 come爸嘩 於 07-7-17 10:00 發表
官塘lee邊個天黑晒, 等我今日仲穿左涼鞋添, 煩呀!!!

醒目開學勳章

ok.

昨日發現有個問題, 我哋攞咗去過膠, 但我老公過膠前未簽名, 開學可能仲要交返去加.  到時可能要cut出來.

原文章由 come爸嘩 於 07-7-17 10:18 發表
我收倒你個mail, 但係公司開唔倒住, 要返屋企先睇倒!!

醒目開學勳章

我昨日都睇咗唔掂.

原文章由 come爸嘩 於 07-7-17 10:24 發表
剛剛睇左有人話大家樂個朱古力噴泉唔掂喎, 我之前仲諗住去試添!

醒目開學勳章

觀塘美心係我食過最差的.
鰂魚涌又OK.

原文章由 come爸嘩 於 07-7-17 10:34 發表
我覺佢好食過美心囉! 而家大快活都好似比以前好食左!

醒目開學勳章

我仔話俾你睇, 我唔知其它人佢肯唔肯加:D :D

原文章由 come爸嘩 於 07-7-17 10:12 發表
皓皓肯比人睇?! 比我女的話一定唔肯囉!

醒目開學勳章

你哋有無去深井吃燒鵝, 有無推介 ?  我係出面見有能記, 裕記.
不過一碟例牌要 $90.-, 真係好貴.

醒目開學勳章

咁你跟埋去得唔得呀 ?

你擔心咩 ?  我只係擔心有人捉咗我對仔女去

原文章由 come爸嘩 於 07-7-17 10:48 發表
我媽話想7月尾帶我女上廣州(我有一個舅父係廣州住), 但我同我老公都係有少少擔心囉!

醒目開學勳章

我咁大個人未去過深井吃燒鵝  
因交通唔方便, 我哋又無車.  而家可以坐van仔去, 下次去試下.
我鍾意吃剛燒起的, 咩都係新鮮最好味.

原文章由 come爸嘩 於 07-7-17 10:55 發表
我老公話裕記好食, 燒鵝我一般啦, 唔係好鐘意囉!

醒目開學勳章

你要叫佢跟實D, 同埋大人要多留意.
俾對walkie佢帶去啦, 傍身都好.
(但我都諗過, 可能有人會搶佢的walkietalkie, 咁樣可能仲 到小朋友)

原文章由 come爸嘩 於 07-7-17 10:58 發表
唔得啦, 8月中先請假, 7月唔可再請啦!!
我擔心我女走失左呀, 我老豆唔知去唔去, 仲有要等埋我hk舅父舅母個日期先, 佢地唔知7月幾多先開始放大假.  
我女就好想跟婆婆去囉, 仲問我攞定上次麻麻比她的人民 ...
‹ 上一主題|下一主題