用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 06年仔女入讀 K1 的(屯門區)媽咪,大家入黎傾吓 ...
go

06年仔女入讀 K1 的(屯門區)媽咪,大家入黎傾吓! [複製鏈接]

Re: 06年仔女入讀 K1 的(屯門區)媽咪,大家入黎傾

非女:

我仔仔都係2003年6月出世, 今年都要報K1!
我自己都好鍾意ST PETER, 因為我地住係兆麟苑, 會方便好多! 首選會係ST PETER, 第二間會報碼頭既奧斯卡!希望ST PETER 會收啦!
My blog

請問各位報左siu lun st peter 既媽媽, 有沒有打電話去問面試結果?  因為等到17號好似好耐, 我怕siu lun唔收我仔仔(am), 但我又未交留位費<奧斯卡>, 攪到我呢排好煩!
My blog

唉! 有排等~~ 幾時先到17號 >_<
我首選只有siu lun 呢間, 入唔到上午, 都知點算!!!
My blog

各位媽咪: 不如下星期收到siu lun st peter既 信, 第一時間將情況post to bk, 因為我要放工先開到信箱, 真係等得好心急!    

1) 朗朗 (06-2003) 報左上午班 <等待中>
My blog

siu lun st peter, 今天收到信未ar?  都咭知等到幾時先到17號!
如收到信既媽媽, 可否通知一聲呢!  TKS!      
My blog

1.朗朗---june_june(06-03)-----<收左上午班>
My blog

pancy, 我個仔仔(朗朗) 都讀上午班, 可否join埋做同學仔呢   
My blog

luluma, pancy, 敢大家keep住聯絡啦!      
My blog

其實st peter siu lun 都唔知以咩為準則收生, 因為interview 都冇咩同父母傾談, 入到房有5位小朋友,只係好簡單找一至兩個小朋友問下你叫咩名, 同邊個黎學校, 玩一陣玩具, 就完成!
之前我都打聽佢地收生既情況, 所以一派報既第一日我已經在網上download form, 約早上九時已交form, 之後佢比左好早 (9:00)interview既時間, 最後總算收左我仔仔上午班!我想大概都會先到先得會著數少少!
希望各bk媽媽係後備生會有消息啦!
My blog

好彩見番呢個topic, 我以為冇左!  

大家收到信未ar? 關於新生適應上學時間事宜?
My blog
‹ 上一主題|下一主題