用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York Workshop
樓主: amasawa
go

York Workshop [複製鏈接]

引用:請問今日係邊個campus?+我揾唔到張通知書,

原帖由 Anson0401 於 14-02-11 發表
請問今日係邊個campus? 我揾唔到張通知書,只係mark左系今日10:00。thx!
金巴倫51

chengv 發表於 14-2-12 09:54
我帶着小朋友去, 小朋友一叫就要帶她出去外面, 所以也沒聽清楚要交什麼功課. 有媽媽可以分享一下嗎? 萬分感 ...

Project

·
Form of project (artwork, video etc.)

·
Size

-
Artwork(not bigger than A3 size)

-
Sculpture(max. size: 20cm x 20cm x 20cm)

-
Video(not longer than 10mins, saved on DVD)

·
Date of submission

-
Onor before April 1st, 2014

·
Method of submission

1)
Handin the project in person

2)
Deliverby courier or registered mail

3)
Mailyour project to 51 Cumberland Road, Kowloon Tong

amasawa 發表於 14-2-12 11:23
回覆 mv_lee 的帖子

請問係唔係要做三個功課? artwork, sculpture and video三樣都要做? video係咩野? 拍 ...

3樣是但做一樣

chengv 發表於 14-2-13 09:14
這位媽媽, 想仔細問一下. 那3樣的slide我拍了照片, 但正好那時小孩叫, 所以帶了她出去.
如果是3選1, 校長 ...

3樣都係要按住佢本故事書做

1) 自己作多一頁, 同小朋友畫下公仔, 講故事內的主角仲去左邊個地方
2) 按故事的內容同小朋友造一個模型, 動物/建築都可以
3) 自製短片, SHOW你點同小朋友講故事

chengv 發表於 14-2-13 10:39
明白了, 謝謝. 不過, 只需3樣選1樣?

係3選1

引用:Quote:原帖由+mv_lee+於+14-02-13+發表3樣

原帖由 siusiuball 於 14-02-18 發表
但我接收到的訊息是無須按故事內容,請問有冇其他家長的意見?
唔按故事內容就無必要比本故事書我地囉??

alpo1122 發表於 14-2-27 13:22
有寄信通知8月工作坊資料? 定要4月交左功課先通知

4月交功課後才通知
‹ 上一主題|下一主題