用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請問有冇人已收到音小第二輪收生結果
樓主: sleepwell
go

請問有冇人已收到音小第二輪收生結果 [複製鏈接]

未有呀... 唔知可唔可以打電話問下呢? 我都好緊張...

原帖由 sleepwell 於 08-10-13 11:38 發表
係唔係20日之前會收信呀? 已經等咗成個月, 有啲心急, 因我個friend話第一輪好快已經收到信(約2星期).

唯有20號再打去問過囉..... 好快架咋.. 而家都14號囉.. (自欺欺人.. 哈哈)

收到信啦.. 小女獲取錄啦... 好開心呀~~~

各位, 返屋企睇信呀記住.. 等你地既好消息!!

俾埋留位費先, 咁就可以有多幾個月諗清楚先啦..

原帖由 shellyli 於 08-10-15 23:27 發表
I just received the result letter today , but I don't know if I should accept it or not . As my daughter still has another onr choice of 王錦輝中小學:cry: .
Please tell me which one is better ?

係啦.. 我都發覺係咁喎.. 可能係我地呢度個個都好好釆

原帖由 sleepwell 於 08-10-16 09:56 發表
我都收到取錄信, yeah

聽人講學校2次interview都係收80個, but我啲朋友好似個個都收????

睇返音小既website, 佢話p.1 有4班, 每班最多30人.. 即係共120個學位.. 我地呢度個個都收.. 睇黎我地咁多位都好好釆呀....

我收信後第2日一早就去交左lu..

原帖由 sleepwell 於 08-10-22 14:10 發表
有冇人已經交咗留位費?
‹ 上一主題|下一主題