用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心幼稚園 2008- 2009 入讀嘉諾撒聖心幼稚園 LK 班
樓主: ichiban
go

2008- 2009 入讀嘉諾撒聖心幼稚園 LK 班 [複製鏈接]

hi 各位媽咪,

YoYo成日都話掛住溫老師呀!唔知溫老師有冇得升班呢﹖

a.m.
LKA
Audrey---Chan Wing Yee--------------NCA
Emily-----sisicat-----------------------NCC
LKB
小小鳥----小鳥--------------------------NCA
Lorraine----mamummy----------------NCA
Yan Nam---Siu-b-----------------------NCA

LKC
張巧琳-----Sandy----------------------NCA
YoYo-----------yo89----------------NCA

p.m.

LKA

LKB
Rita Lam------------------------------- NCB

LKC
Jasmine----Mui_Mui------------------插班生

happymama_jkc,

唔係我打漏你個名,係要你自己報到至得架。HiHi

YoYo星期一至五都要番english summer
camp仲有跳舞班,加埋平時學開嘅音樂班、溜冰、普通話,仲忙過番學,又貴過番學好多好多!

最緊要小朋友玩得開心。主持遊戲的EE說,紀紀是全場最留心的小朋友,因她很留心地聽遊戲的規則。

回到家,我也問YoYo開不開心?她說生日會很開心,但回到家就不開心了,因為沒有人跟她玩。

謝謝你們的參與!

9月1 日上課時間為上午班8:25 - 10:30,
下午班1:15 - 3:20

幼兒班已開了家長會,聽說溫老師不再教NC了,她升班了,希望她升到阿女那班便好了,YoYo實在太喜歡她了!

我問過老師,穿運動衫。

點解不見了我的相片﹖

請問紀紀喺邊度學鼓呀?貴唔貴呀?我都想比YoYo試吓!

原帖由 chan_wingyee 於 09-4-27 17:26 發表
紀紀暑假開始ballet一星期要跳2堂, 所以都take up唔到new course lah.  佢又唔肯give up drums, 所以又要繼續......

紀紀媽,

Thank you very much!我估YoYo會好鍾意。

Karina

原帖由 chan_wingyee 於 09-4-29 20:14 發表
北角城市花園1/f. $550/4堂. 每堂30min. 1對1教架.

你可以summer俾yo yo試下.

http://www.livemusichk.com
‹ 上一主題|下一主題