用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 ! [複製鏈接]

醒目開學勳章

DEAR ALL:

今日用左半日,織左對bb

booties 送比呀妹b女聽日百日宴,另加用個心去楝的精緻禮品,加一封大利士,希望b女開心成長

醒目開學勳章

醒目開學勳章

HELLO~早晨all:

你好勁呀!咁夜都未訓,好耐無傾計啦!
你的小可愛點呀!

betty

醒目開學勳章

TKS!ALL:

尋晚完成使命,送左比呀妹個b女,佢地擺3圍酒,個個一見到對booties,都讚到no.1,以為我買架~~~笑同開心死我~~

betty

醒目開學勳章

DEAR 2b&ALL:

梗係信你地啦!我直頭開心到果晚訓吾著添呀!

其實真係愛不釋手,我覺得織野真係要慢工出細貨,仲有仲有,織野要講思考,點樣織,點樣針,先會靚,織左一隻,我已經開始諗緊,會吾會同另外一隻有出入,會鴛鴦,其實我覺得,最好二隻一齊織,但的冷又左右搖擺,我脾性又心急....

甚少織到咁靚正..

黎緊同事同佢b女生日,都吾知送乜好,織緊對雜冷booties送比b女,應該佢呀媽都會好開心...
betty

betty

醒目開學勳章

回覆 1# 2bzmummy 的文章

DEAR 2B:

轉自蜂巢,你可以用以下link,登

http://www.patonsyarns.com/data/ ... n_booties.en_US.pdf

醒目開學勳章

dear all& 2b:
係呢妳係咪有 pattern 架 ? >>>誤會添~睇到你呢句野,以為你想織黎送比人.

betty

醒目開學勳章

dear all:

betty上月中毒事件後,偉哥問人後攪左一大輪,攪番掂,但我有段遺証,一路都吾敢上......

今日上黎報告幾個好消息....

1.)當然係今日友好女女al放榜啦!

喜訊~

今日一大清早,忙於聯絡高考友好的媽媽...

戥佢地開心,真想齊齊去慶祝.

早年好友會考的女女,6a拔尖,佢無拔,因為成績吾夠8,9a果的爭入大學,所以佢好有恆心地讀多一年f.7,今早收到佢媽咪sms
ok啦!

另一位係呢樹識左多年的poonpoon,女女會考非常好成績,高考勇奪2b3c.

老懷安慰的betty上

醒目開學勳章

另外幾年喜事係betty女

1.)呢半年減肥,170幾磅減至110幾磅,而家好keep住好fit,不過佢呢半年食野的份量比左一半佢呀媽我,所以的肉過晒我樹....

2.)佢5月中開始放暑假,一路send工,終於尋日有工開,係家大公司Arm....做暑期assistant

3.)呀女班柔道師兄師姐讀書好勁,佢呢期都發功,拎到好成績,開學後可以申請獎學金

betty

醒目開學勳章

回覆 1917# alicetong 的文章

嘩~~all人早

46哥&all))))))))))))))))))))))))))))))))))

好耐無入黎,應該無事啦掛

all返雷啦!

betty
‹ 上一主題|下一主題