用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) [KTS]2009年9月小二家長入嚟啦~~
樓主: wasabb
go

[KTS]2009年9月小二家長入嚟啦~~ [複製鏈接]

我仔仲未好番吖!看來明天都返不到学, 有無人知明天默書,但請假,个分点計?有無得補默?睇左两次醫生,但好似無乜進展,唉!時好時壞 ,大家都要保重吖!

原帖由 得意媽 於 10-3-18 14:05 發表
我囡在我班黎講可能係水尾, 呢2日佢有痰引發dd咳, 冇燒冇鼻塞冇鼻水.

昨天睇新聞話呢排乙型流感求診人數增3倍, 大家真係要保重!

2A
請問有無同學仔拾獲"嘉駿"的学生手冊?死得啦!我仔唔見左本手冊........

最慘係佢話昨天巳搜過櫃樋,而屋企又反轉搜過都無呢!問佢有無交過比老師?佢又話唔知.....我就來嘔血啦! 唔見左就大件事啦!

原帖由 Gicobaby 於 10-4-20 13:47 發表
我以過來人身分請你不要驚, 我女本手冊吾見左幾日, 最後係佢自己個櫃桶出現......

唉!真是如你所言...... 都好,起碼找得返,真係嘔血啦!=.=

原帖由 Gicobaby 於 10-4-20 20:59 發表
你有冇返過學校親自幫佢搜過櫃桶? 我果件都話自己摷過晒真係冇......點知最後都係櫃桶裡......

有無人明天會去睇表演?

原帖由 zzss 於 10-5-5 12:59 發表
明天不用表現的不用上課
咁啱明天元朗天后誕,有巡遊,明天不用上課,有時間可以去看看
http://www.yl.hk/tinhau/index.htm

我仔journal & 閱讀冊都無

原帖由 littlehipo 於 10-5-7 20:54 發表
Dear 2A parents,

請問有冇英文Journal? 阿囝那天要為大匯演練習, 所以冇派俾佢!

我仔係11人當中其中之一

原帖由 littlehipo 於 10-5-31 21:31 發表
2A班今日缺席報告: 有11人(生病)+2人早退(身体不適)
                            共13人
‹ 上一主題|下一主題