用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 DBSPD 2nd round interview
go

DBSPD 2nd round interview   [複製鏈接]

男拔2nd round是否所有都面試完了。
現在可以討論嗎?

我第一天早上,出來時小朋友有的藍貼纸,有的是金色貼纸。

我仔出來的貼纸是金色的,不知代表什麼?
我問佢貼纸點來?他說我勇敢答問題,老師俾。
他答左一條有關circle n oval 的問題。

我的小証人証供不太可靠

仔話有 問佢名,學校叫什麼名。再問Math。
有圖型問題。
没拼圖没積木。
回家時並告訴我有2個examiners 和她們的名字。
不過有時他說的東西未必是真的,只是想象。

回覆 kawaiiB 的帖子

我仔仲話有畫畫。他畫船畫車站。
可能我地用英文面試,比較遲開始,所以有畫畫?

你個小朋友走時label上的貼纸是甚麼顏色?

回覆 kiaune 的帖子

We are similar in Math questions: but it was asking how many sides for 1 square and 2 stars, mrs wong has 10 candies, she eats 3, how many candies left? how many corners for 5 circles and 4 squares in total, and categorizing letters ABC in different objects. My son picked G for gecko...
In our timeslot, 4 children with 2 gold, and 2 blue stickers

retriever 發表於 20-11-17 13:32
傳說中:

家長限時答問題;
仔仔坐轉轉椅時,他有没有什麼東西做?他要回答問題嗎?
‹ 上一主題|下一主題