用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 Brooke House College
go

Brooke House College [複製鏈接]

有無人知道呢間學校,甚至識人讀緊呢?
Brooke House College 師資如何,多唔多香港/中國學生?
有無為海外學生而設既宿舍呢?
謝謝~

0    0    0    0

係呀                          
^^

原來你讀過! 唔該晒你呀 ^^

我家姐想佢仔仔讀完中三之後,就送佢去0個邊讀書。
佢地之前唔知睇過咩野介紹,話0個間學校有得揀朝早齋踢足球,下晝先上番正規課程,唔知係咪堅料呢...

因為佢個仔勁中意踢波,所以就係為0左呢樣野,話想揀brooke house喎...唔知你有無聽過brooke house有d咁既課程安排呢?

仲有一個問題...想問0下0個邊學校假期,係咪連宿舍都close架? 長假就話可以返hk度假0者,咁如果得幾日0個d,無宿舍返,又無親戚朋友0係0個邊,點算?! 通常住宿舍既留學生會點做?

原來得你一個hk人! 咁睇0黎呢間學校對於hk學生,唔係咁popular。不過我覺得少d香港人仲好 :)

原帖由 cissie 於 10-5-3 20:39 發表
I studied at Brooke house before, but it is 15 years ago......

15 years ago, the teachers were very nice there, but I was the only student from Hong Kong.However, there were many students from Malay ...

cissie,

學校既website我睇過晒啦。
真係唔該晒你呀 ^____^
‹ 上一主題|下一主題