用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 除了SPI, 有無另外的選擇
樓主: rr
go

除了SPI, 有無另外的選擇 [複製鏈接]

Re: 除了SPI, 有無另外的選擇

唔好意思,路過想問問大家~請幫忙~
如新貨就$690,咁舊款價錢如何?
在網頁如何分別新舊款?
唔該~因我女今年都升小一了!
~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~

想請問timesquare係咪9樓賣童裝那一層有呀?
間舖名係咪就係本身係seven專門店呀?定係其他舖名?
如我weekend先去睇會唔會已經無晒減價貨呢?因正價真的負擔不起啊~
thx
~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~

thx Index99,肥仔媽咪回應,等我星期六帶埋個女去睇吓先,因原本係打算買spi好好咁開學,但聽你地講原來有個更好o既,重要如果減價個價錢都唔係相差好遠,咁可以多個選擇

rr,
咁即係就算係舊款,細size係無discount???咁點算呢?
因其實我女生得瘦又細粒,開頭諗護脊係spi,但見你地話重,所以又諗seven,咁大size我女又唔啱,,,真可惜了~

我去左時代睇嘞,,,我個女係太瘦,咩左上身都係"浪浪"吓咁(連個sales姐姐都覺得),所以無買到呀~
但其實女仔多數一入到去應該對眼只會望住幾個新款,因我個女都係咁,反而男仔就真係好抵,hehe,因減價款反而好啱男仔啊~
上星期五去開吉之島見到spi都有減價,見佢有大有細,納米那款咁大就唔會諗,但見佢都有細size賣緊$280(淨色)~

我記得好似係最平那個$280,我在黃埔吉之島睇到的~
ALAL 寫道:
I been to Times Square and see the seven. It is not as user-friendly as traditional SPI school bags when taking out books from the school bag. I think it is more suitable for upper primary students.

camoe,
small SPI in 吉之島 is $280, not $228?

我諗我都唔會買seven呀,因為以佢個價錢真係唔會為佢個款(因$168的kitty書包都比佢靚得多呢),為功能的話,用在我女女身上應該起唔到作用,因為真係好唔貼身(我女好瘦的,亦都去time square試左嘞),而且我覺得我個女初升小學都會好輪盡,seven個書包要索帶,可能佢會用得麻煩..hehe
重有一般時間先開學,都係睇埋其他先算了,下一站諗住去sogo19樓,希望有收獲,,,hehehe
‹ 上一主題|下一主題