用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 而家升中係咪要好多cert先得?
go

而家升中係咪要好多cert先得? [複製鏈接]

Re: 而家升中係咪要好多cert先得?

哎~~~老實講, 如果我女係有既, 就一定想盡辦法SHOW出去, 但事與願違,都不得不向現實低頭架嘛. 盡左力就無愧於心啦..    又講番轉頭, 而家D中學都好精, 如果係D乜野收錢興趣班既CART 佢地多數都唔要睇, 講明連入表都唔好填, 費事花時間去同你研究有乜價值. 所以亞二係比亞大少好多CERT 架   

sorlo 寫道:
我都係無迫個女學呢樣學個樣, 佢玩既全部係佢自己興趣

sorlo:

AGREE 要逼就冇引啦, 但而家我要面對既係: 興趣太多, 時間太少...唉....星期六開家長會喎, 你會去嘛???   

係呀, 所以都係花多d時間在學業先係上上之算啦..
傻妹 寫道:
tkkmama,

下?學左都唔睇一眼呀?陰公咯........養第二個經濟過第一個喎.

嘻...我仲懶, 年年我都係只去等派表,     今年簽名冇留心, 果日原來我唔得閒.... 而家睇下有冇得走盞...唔去住.....   
問下, 星期六個家長會重唔重要? 因我懶懶地唔多想去, 只係想四點去羅成績表~~~

sorlo :

收pm呀~~
‹ 上一主題|下一主題