用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有沒有人的小朋友有興趣參加話劇班?
樓主: pigpig1314
go

有沒有人的小朋友有興趣參加話劇班? [複製鏈接]

我本來報左上星期六係旺角試堂,點知亞女星期五晚唔舒服,所以星期六個姐姐打比我再confirm時間時我同她講上唔到要改下星期~

原文章由 pigpig1314 於 07-9-6 18:28 硐表
我個囝囝宜家4歲,佢本身好似好內向,但我知佢唔係咁,只係比較慢熱D,玩落都係熱情仔一名。

早排我的朋友介紹我帶佢去sooYoga參加兒童互動話劇班,我見有得免費試玩,咪幫佢登記。果日我見到有6個小朋友一齊上堂,見佢玩得幾開 ...

她無事,多謝,我幫她報畫劇班~
我未約下星期六試堂,我無左去地電話~你可否pm比我~
thanks
原文章由 pigpig1314 於 07-9-11 11:39 硐表

你囡囡無事呀嘛?佢報左咩野堂呀?我覺得女仔學芭蕾舞會好得意: 。咁你而家改左下星期六試堂呀?

之前我都有去試堂,上完都覺幾好,大人可坐埋一邊睇小朋友上堂,所以稔住平平地比亞女玩下都報左名,但係我上左一堂後都無再上,原因係我報左名後,時間提早左都唔緊要,最大問題係差唔多每隔一個星期就打來話離緊個星期六堂取消,好似岩岩又收到佢電話話明日既堂取消,所以你地話點會再上丫,我同自己講果幾百蚊當食左去算

同埋我想講我覺得這個課程唔似係話劇班囉,係似講古事多同埋老師會同小朋友一齊玩~

[ 本文章最後由 janetngan2 於 07-10-26 17:48 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題