用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 今日去interview...要喺天橋底食風避雨
樓主: beyondcontrol
go

今日去interview...要喺天橋底食風避雨 [複製鏈接]

回覆:今日去interview...要喺天橋底食風避雨

唉,仲乜條條帖都變戰場咁架。我同情樓主。樓主開條帖去發洩下,人之常情。其他人無謂講到咁遠變是非題。樓主又無叫人唔好去考。純自己發洩,有同樣感覺的咪大家發下囉,唔使又變非黑即白呀?有些人好喜歡只捉字蚤去引人爭論,小心。學校確實可再變通得好些。此帖令我想起有人不滿優才不借洗手間。我認同係學校問題。希望下次學校可以變通得快些。

Yanamami    發表於 15-12-6 17:47

受到警告

引用:Quote:原帖由+monodad+於+15-12-06+發表放

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:Quote:原帖由+Kidultdaddy+於+15-12-06+發

原帖由 martin12 於 15-12-07 發表
我高你又何止幾班呢?教你就唔好喇,不過有你欣賞我,我都有啲高興嘅,如果真心討教比個電話号碼我,出黎te ...
好勁呀高人。

引用:Quote:原帖由+beyondcontrol+於+15-12-06+

原帖由 beyondcontrol 於 15-12-07 發表
首先,多謝各位正義之士,仗義執言。連累你們被人無謂的抨擊真的不好意思。希望再澄清本人的立場,不要再污 ...
樓主不要不開心。這世上精神病人太多。加油。

引用:Quote:原帖由+Kidultdaddy+於+15-12-07+發

原帖由 beyondcontrol 於 15-12-07 發表
多謝……人間有情:)
樓主的心情我是了解的,因為我之前也遇過。我去神校面試完畢,我家小朋友突然內急,我想回頭去多次洗手間已被工友趕下山。不停說不能。我可以怎樣?眼前幾步之遙就是洗手間卻不能去。一肚子氣也只能快快下山找洗手間。這幾天都很冷,又下雨,你的苦我是感受到的。我不認為我地要為這些事去放棄這些學校,不竟我們不是一些用咁低層次的原因去全部否定一所學校。總之不用理會一些奇怪的人,你又不是要人放棄報考或攪大件事,單純發洩下心情未嘗不可。

Crabmeatsoup    發表於 15-12-7 02:03

引用:Quote:原帖由+Kidultdaddy+於+15-12-07+發

原帖由 martin12 於 15-12-07 發表
不錯,考了也考不到,還介意甚麼
你好叻呀,多謝你講比我地知你讀邊間。我太差啦,高攀不上。那就祝你在那裡找到對手。可能校長都要讓比你做,好叻呀。

原帖由 Snoopyboy 於 15-12-07 發表
你咪再同佢玩落下啦
Ok..

唉,大家笑下算啦,真係唔好比人挑釁。我之前自己都有話。我自己都應該要做到。多謝提醒。

‹ 上一主題|下一主題