用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無崇真主流班收到interview通知
樓主: yumikokwong
go

有無崇真主流班收到interview通知 [複製鏈接]

回覆:有無崇真主流班收到interview通知

下!有reject 信架?你個B係超細B? 我乜都未收到

其實崇小評語係未一般?

引用:去簡介會時校長講明睇地址in,自己住元朗,

原帖由 csksandy 於 14-10-21 發表
去簡介會時校長講明睇地址in,自己住元朗,預左可能無得in,但剛剛發現原來住址範圍咁闊,住荃灣青衣西貢將 ...
我都係住哩區,機會未好微但真係唔知佢地用咩準則去揀小朋友in....如果抽纖就無話可說了!

引用:21/11+in +想問吓,攜帶文件第4點寫簡介會

原帖由 ahjoy 於 14-10-21 發表
21/11 in
想問吓,攜帶文件第4點寫簡介會問卷(如適用)係咩意思?冇問卷可以嗎?

...
有出席簡介會既家長走果陣會比左份問卷你返屋企填,面試當日帶返去!

引用:有人住附近冇得in,我有的覺得佢睇地址既感

原帖由 w.ling 於 14-10-21 發表
有人住附近冇得in,我有的覺得佢睇地址既感覺。因為聽完簡介會,有的覺得佢開始有的商業化左咁。只係個人感 ...
似商業化嗎?點解咁覺得?

引用:其實有D激氣,+又去左佢個簡介會,+我住旺角

原帖由 creama 於 14-10-21 發表
其實有D激氣, 又去左佢個簡介會,
我住旺角咁近無得IN, 我朋友住將軍澳,荃灣有得IN, 仲要無去簡介會.
我都覺得係抽籤多,不過佢地校長係簡介會到講明唔係人人有得in, 投訴有無用呢?

‹ 上一主題|下一主題